avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Agentie de turism -angajat cu brevet de turism tip ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Agentie de turism -angajat cu brevet de turism tip contract

Pentru ca o agentie de turism sa functioneze ai nevoie de un angajat cu brevet de turism,intrebarea e angajatul trebuia sa fie angajat cu norma intreaga sau se pote angaja cu contract pana in 4 ore?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:43, 1 Octombrie 2019
Codul prevede si full time si part time, deci pot fi 4h, 6, 7h, 8 h.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc frumos pentru raspunsul rapid!!

Biscuite otravit a scris:

Codul prevede si full time si part time, deci pot fi 4h, 6, 7h, 8 h.

Persoana care asigură conducerea operativă a unei agenţii de turism şi a sediului/sediilor secundar/secundare al/ale agenţiei de turism trebuie să fie angajată cu contract individual de muncă cu normă întreagă, înregistrat în registrul de evidenţă a salariaţilor sau în
baza unui contract de management.
( Normele metodologice privind eliberarea certificatelor de clasificare a structurilor de primire turistice cu funcţiuni de cazare şi a limentaţie publică, a licenţelor şi brevetelor de turism, aprobate prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Turism nr. 65/2013)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta agentie de turism? intrebare! andreikaraev andreikaraev Pentru obtinerea licentei de turism, persoana care conduce agentia trebuie angajata cu norma intreaga? Nu se poate face un contract pe 2 ore/zi? (vezi toată discuția)
Acordare brevet de turism catalincata91 catalincata91 Am terminat facultatea Constantin Brancoveanu din Valcea specializarea turism iar dupa absolvire am facut niste acte pentru acordarea brevetului de turism. Am ... (vezi toată discuția)
Contract de managment contare contare Buna ziua O agentie de turism in vederea obtinerii licentei poate sa incheie un contract de management cu o firma care nu are angajati, dar administratorul ... (vezi toată discuția)