avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Activitate Giovvv

Activitate Giovvv

La ce amenda pot sa astept in aceasta situatie ?
Multumesc
Multumesc pentru raspuns. Da o sa mai fiu mult mai atent!
Ce credeti ,in cazul meu ca mam impacat cu ranitul si el era mort de beat cazut langa drum cand sa intamplat asta si a fost ceata densa si intuneric! Ce amenda o sa primesc in aceasta situatie? Mentionez ca nam avut pana acum nici o problema cu politia niciodata nam avut dosar nici cazier.
Multumesc foarte frumos.
Am inteles , multumesc pentru raspuns . Dar am impacat cu ranitul in valoare de 2700 de euro la sfarsit si am facut o declaratie la notar (de impacare) ... La politie asa miau zis ca este cel mai bine si cel mai rapid . Ce considerati ?
Acum astept sa primesc un act de la procuratura , cum stiti in cate zile pot sa primesc acest act de la procurori ?
Multumesc!
Am impacat cu ranitul si dosarul ajumge la procuratura, si de la ei trebuie sa primesc o foaie pe care este cum au decis ...
Intrebarea mea este cam cate zile trebuie sa astept ca sa primesc acest act de la procuratura ?
Multumesc !
Cu stima.
Vreau sa impac cu ranitul , el vrea 15000 de ron ce credeti este mult suma asta in cazul meu ? Stima
Eu sincer ca sa termine mai repede povestea asta aleg recunoasterea.
Dar dupa solutia definitiva se poate anula permisul?
Inca o ultima intrebare mai am , in acest caz cum sa intamplat ce sa ofer pentru ranitul ca sa impace ?
Multumesc!
Am inteles multumesc pentru informatii .

In legatura cu permisul se poate anula in acest caz ?
Dumneavoastra ce credeti in cat timp se finalizeaza dosarul daca impac cu ranitul?

Cu stima!
Buna ziua ,
sunt cercetat de catre politie: vatamarea corporale din culpa si parasirea locului accidentului!
Eu vreau sa impac cu ranitul si asa stiu atunci cade vatamarea din dosar numai parasirea locului accidentului ramane .
Mentionez ca am facut teste si a iesit 0 n-am consumat alcool iar ranitul era mort de beat dupa testele de alcolomie! "Ranitul era un cioban si a fost cazut langa drum intr-un sat, era ceata si intuneric ,eu nam vazut nimic numai politia zice ca am calcat pe piciorul lui si sa spart " . Am primit dovada fara drept de circulatie.

1.Ma intereseaza daca impac cu ranitul,cade si parasirea?
2.Am aflat ca a primit 90 de zile ingrijiri medicale , cat sa ofer, ce sa ofer pentru el ca sa ne impacam?
3.Ce o sa intampla cu permisul de conducere?
:((

se poate anula permisul?
Multumesc !
dar pot sa primesc o amenda de bani ? se poate asa ceva ?
Multumesc