avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parasirea locului Accidentului si Vatamarea corporala ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parasirea locului Accidentului si Vatamarea corporala din culpa

Buna ziua ,
sunt cercetat de catre politie: vatamarea corporale din culpa si parasirea locului accidentului!
Eu vreau sa impac cu ranitul si asa stiu atunci cade vatamarea din dosar numai parasirea locului accidentului ramane .
Mentionez ca am facut teste si a iesit 0 n-am consumat alcool iar ranitul era mort de beat dupa testele de alcolomie! "Ranitul era un cioban si a fost cazut langa drum intr-un sat, era ceata si intuneric ,eu nam vazut nimic numai politia zice ca am calcat pe piciorul lui si sa spart " Nam vazut nimic de de aceea nam anuntat politia. Am primit dovada fara drept de circulatie.
Pe mine ma intereseaza daca raman cu parasirea locului accidentului ce pot sa primesc maxim si minim ca pedeapsa?(nu am cazier nam avut probleme cu politia niciodata)
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Giovvv , utilizator 15:42, 22 Iulie 2013
Pentru parasirea locului accidentului limitele de pedeapsa sunt 2-7 ani.
Insa, in raport de circumstantele personale, faptul ca recunoasteti fapta comisa, aceste limite se pot modifica, in sensul de a se reduce.
Eu zic ca veti obtine o pedeapsa cu suspendarea conditionata a pedepsei.
dar pot sa primesc o amenda de bani ? se poate asa ceva ?
Multumesc
se poate anula permisul?
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare, parasirea locului accidentului Giovvv Giovvv Buna ziua , sunt cercetat de catre politie: vatamarea corporale din culpa si parasirea locului accidentului! Eu vreau sa impac cu ranitul si asa stiu atunci ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala+parasirea locului accidentului Andrei_011 Andrei_011 Am o problema si va rog tarea mult daca puteti sa ma ajutati.Am 21 de ani si am permis de vreo 2 ani.In luna noiembrie, in timp ce livram marfa, am dat cu ... (vezi toată discuția)
Accident cu victime si parasire loc accident mela2008 mela2008 Buna ziua. Socrul meu a avut un accident, mai precis l-a lovit o masina pe marginea drumului. Soferul a parasit locul accidentului dar a fost gasit. Din cate ... (vezi toată discuția)