Pot solicita executorului judecatoresc sa-mi elibereze o adresa in care sa se mentioneze suma pe care ei au primit-o ca urmare a popririi pe salariu? Desemenea, pot solicita sa mi se trimita o copie dupa hotararea judecatoreasca in baza careia s-a infiintat poprirea?
Este legal sa se faca poprire pe statul de plata, in urma unei adrese emise de un cabinet de executori judecatoresti? Daca suma retinuta pe statul de plata este mai mare decat valoarea care trebuia rambursata, cum se mai poate recupera suma platita in plus? Se poate da in judecata executorul judecatoresc care a facut acest lucru si mai mult de atat a vorbit foarte urat in momentul in care l-am anuntat ca s-a terminat demult rambursarea sumei datorate?
Buna ziua,
doresc sa infiintez un ONG pentru protectia animalelor. Din pacate sunt "foarte mica" in a avea puterea sa razbat in aceasta lume plina de ura impotriva cainilor si pisicilor. Pentru asta simt ca trebuie sa fac ceva si m-am gandit la primul pas, dealtfel cel mai greu:infiintarea unui ONG pentru protectia animalelor. Ce ma sfatuiti sa aleg : asociatie sau fundatie? Unde se implica, costuri mai mici in infiintarea acestora?
Multumesc!
Buna ziua,
sunt cadru didactic si doresc sa-mi deschid un second hand. Ce ma sfatuiti sa aleg, PFA sau II? Deasemenea doresc sa stiu ce acte imi trebuie si mentionez ca spatiul in care va functiona firma este o camera a casei in care locuiesc, dar aceasta este proprietate a socrilor mei.
Cine emite decizia de pensionare a unui profesor care a indeplinit conditiile de pensionare ptr limita de varsta, directorul scolii sau Casa de pensii?