avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pe salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pe salariu

Este legal sa se faca poprire pe statul de plata, in urma unei adrese emise de un cabinet de executori judecatoresti? Daca suma retinuta pe statul de plata este mai mare decat valoarea care trebuia rambursata, cum se mai poate recupera suma platita in plus? Se poate da in judecata executorul judecatoresc care a facut acest lucru si mai mult de atat a vorbit foarte urat in momentul in care l-am anuntat ca s-a terminat demult rambursarea sumei datorate?
Cel mai recent răspuns: db68tgv , utilizator 16:01, 5 August 2015
Formulati contestatie la executare si,ptr.suma platita in plus solictati intoarcerea executarii conform art.723-726 NCPC.
Pot solicita executorului judecatoresc sa-mi elibereze o adresa in care sa se mentioneze suma pe care ei au primit-o ca urmare a popririi pe salariu? Desemenea, pot solicita sa mi se trimita o copie dupa hotararea judecatoreasca in baza careia s-a infiintat poprirea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla impunere executor judecatoresc RalucaBCR RalucaBCR Buna ziua, Am fost executata silit de un executor fara competenta teritoriala, dar nu mai am cum sa contesc acest lucru, deoarece s-au scurs toate termenele ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea executarii silite Mirela Craiut Mirela Craiut De curand am pierdut in proces privind inflatia (proces cu institutia la care lucrez). Eu am executat pe fond unde castigasem dar am pierdut la apel. ... (vezi toată discuția)
Nerespectare a unei hotarari judecatoresti tryx tryx Buna ziua. Va expun urmatoarea situatie. O institutie a statului ne-a imputat anumite sume si ne-au pus sechestru asigurator si popriri asupra bunurilor ... (vezi toată discuția)