avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Intoarcerea executarii silite
Discuție deschisă în Executare silită

Intoarcerea executarii silite

De curand am pierdut in proces privind inflatia (proces cu institutia la care lucrez). Eu am executat pe fond unde castigasem dar am pierdut la apel. Institutia mi-a deschis un alt proces de intoarcere a executarii silite pe care l-am pierdut. Cum se procedeaza. Casa de executori judecatoresti nu trebuie sa returneze macar partial suma pe care si-au oprit-o?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 10:39, 14 Noiembrie 2016
Intoarcerea executarii silite se refera atat la creanta dvs.cat si la cheltuielile de executare.Intoarcerea executarii silte se face conf.art.723-726 NCPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine dispunerea intoarcerii executarii Speranta1 Speranta1 Buna ziua tuturor. Va rog mult sa ma ajutati . Am consultat mai multi avocati, si executori, am depus plingere la departamentul executorilor, o cerere in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.instanta a anulat executarea silită considerand-o ... Drujescu Drujescu Buna ziua.Instanta a ANULAT executarea silită considerand-o abuzivă.De la cine recuperez onorariul executorului,de la el sau de la banca care la angajat sa ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante de la salariati andreya1202 andreya1202 buna ziua, o sa spun foarte pe scurt speta, in ideea de a ma sfatui ce sa fac in continuare. Niste salariati au dat sociatatea unde lucreaza in executare ... (vezi toată discuția)