avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua.Instanta a ANULAT executarea silită ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua.Instanta a ANULAT executarea silită considerand-o ...

Buna ziua.Instanta a ANULAT executarea silită considerand-o abuzivă.De la cine recuperez onorariul executorului,de la el sau de la banca care la angajat sa ma execute?!Mentionez ca executorul nu mai raspunde la tel. dupa ce am depus contestatia la executare!Multumesc.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti cu hotărârea la avocat.
Executorul nu va da nimic decât dacă sunt banii la el.
Ultima modificare: Vineri, 6 Mai 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Banii au fost opriti intr-un cont de executor!Eu vorbesc efectiv de ONORARIUL executorului !Acesti bani nu sunt la el ? Nu am avocat ! Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 6 Mai 2022
Drujescu, utilizator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce treabă aveti dvs cu onorariul ca nu l-ati angajat dvs?
Nu l-am angajat dar EU l-am PLATIT !!! Mie mi-i s-au reținut banii de onorariu al dansului! La început a fost amabil dar dupa ce am facut CONTESTATIA nu a mai vrut să stea de vorba cu mine! Mi-i se pare corect sa-mi RECUPEREZ banii care mi-i a reținut ABUZIV!!!
Îl voi executa si eu cum a procedat si dansul,(fara sa verifice ca eu aveam proces castigat cu banca iar banca ia ascuns acest fapt) !!!
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Mai 2022
Drujescu, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creante de la salariati andreya1202 andreya1202 buna ziua, o sa spun foarte pe scurt speta, in ideea de a ma sfatui ce sa fac in continuare. Niste salariati au dat sociatatea unde lucreaza in executare ... (vezi toată discuția)
Executare silita- blocare conturi stf_stf stf_stf buna ziua am fost executat silit si mi-au fost blocat contul bancar .Am depus contestatie la executare si am urmatoarea intrebare: daca platesc suma din ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea executarii - obligatie sandup sandup Buna ziua,va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme legate de intoarcerea unei executari: am o sentinta definitiva,din luna oct.2018 de anulare a unei ... (vezi toată discuția)