avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Second hand - P.F.A sau I.I.? Ce documente sunt ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Second hand - P.F.A sau I.I.? Ce documente sunt necesare?

Buna ziua,
sunt cadru didactic si doresc sa-mi deschid un second hand. Ce ma sfatuiti sa aleg, PFA sau II? Deasemenea doresc sa stiu ce acte imi trebuie si mentionez ca spatiul in care va functiona firma este o camera a casei in care locuiesc, dar aceasta este proprietate a socrilor mei.
Cel mai recent răspuns: Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 18:24, 6 August 2013
ar fi de preferat I.I.,conditiile sunt cam aceleasi de infiintare si functionare , doar ca in cadrul II puteti sa aveti si angajati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert produse second hand pe srl sau pe ii Neea_86 Neea_86 Buna ziua, As avea nevoie de ajutor din partea dumneavoastra, as vrea daca sa poate sa ma sfatuiti in legatura cu deschiderea unui magazin second hand. Noi ... (vezi toată discuția)
Magazin second hand iliescuelena iliescuelena Detin un SRL si as dori sa deschid un magazin second hand ce autorizatii sau alte documente imi sunt necesare? Mentionez ca am toate codurile CAEN Va ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa sau ii Curchi Curchi Pentru infiintarea unui Pfa sau Ii, imi este de ajuns diploma de absolvire scoala de arta populara de arte si meserii,( specializare pictura ) sau mai ... (vezi toată discuția)