avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare pfa sau Ii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare pfa sau Ii

Pentru infiintarea unui Pfa sau Ii, imi este de ajuns diploma de absolvire scoala de arta populara de arte si meserii,( specializare pictura ) sau mai trebuiesc si alte alte acte(diplome) de specialitate? Doresc sa infiintez in pentru a deschide un magazin second-hand. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Curchi , utilizator 22:14, 9 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare galerie de arta galerieArta galerieArta Buna ziua, vreau sa va intreb cum pot eu, ca persoana fizica, sa imi deschid o galerie de arta in care sa imi pot vinde tablourile mele si ale altor artisti ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - caen pictura pe sticla, comercializarea produselor finite Ciulei Oana Ciulei Oana Buna ziua, Ma numesc Oana Ciulei si as dori cateva detalii cu privire la urmatorul subiect: de jumatate de an dezvolt ca si hobby pictura pe obiecte de ... (vezi toată discuția)
Pot deschide un intreprindere individuala cu profilul de magazin alimentar criliv criliv Buna ziua, As dori sa-mi deschid un magazin alimentar, insa nu as vrea sa fac un srl. Mentionez faptul ca as dori sa fac o intreprindere individuala sau un ... (vezi toată discuția)