avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Activitate 30ADRIANA

Activitate 30ADRIANA

Buna ziua! Am achizitionat un autoturism de la o terta persoana, fiindu-mi predate toate actele masinii (carte de identitate a autovehiculului, certificat de inmatriculare, asigurare valabila). Am luat legatura cu proprietarul in vederea perfectarii actelor si acesta mi-a comunicat ca nu mai este proprietar, deoarece in urma unui dosar de executare silita masina a fost pusa sub sechestru si ridicata de la domiciliu de un executor judecatoresc. In baza Procesului verbal incheiat de executor, politia rutiera trebuia sa ridice certificatul de inmatriculare si cartea de identitate a autovehiculului, lucru care nu s-a intamplat. Eu ce ar trebui sa fac, in ce pozitie ma aflu in acesst caz? Multumesc!
Buna ziua! In aprilie 2010 am incheiat un contract de arenda pentru o livada in vederea accesarii unor fonduri nerambursabile prin A.P.D.R.P.(Masura 141).In octombrie 2010 am infiintat o Intreprindere Individula in acelasi scop, avand ca unic obiect de activitate "cultivarea fructelor ". Anual am platit impozitul aferent veniturilor obtinute din activitatea agricola. In acest an am fost notificata de Directia Finantelor Publice ca am de achitat impozit pentru venituri din arenda.
Veniturile pe le-am realizat in cadrul Intrep Indiv si pentru care am platit impozit sunt obtinute inclusiv de pe terenul pe care il detin in arenda.
Trebuie sa platesc din nou impozit pentru veniturile obtinute de pe acest teren?
Multumesc!