Buna ziua! Am achizitionat un autoturism de la o terta persoana, fiindu-mi predate toate actele masinii (carte de identitate a autovehiculului, certificat de inmatriculare, asigurare valabila). Am luat legatura cu proprietarul in vederea perfectarii actelor si acesta mi-a comunicat ca nu mai este proprietar, deoarece in urma unui dosar de executare silita masina a fost pusa sub sechestru si ridicata de la domiciliu de un executor judecatoresc. In baza Procesului verbal incheiat de executor, politia rutiera trebuia sa ridice certificatul de inmatriculare si cartea de identitate a autovehiculului, lucru care nu s-a intamplat. Eu ce ar trebui sa fac, in ce pozitie ma aflu in acesst caz? Multumesc!
va aflati in gaura ( trebuia sa fi dat banii cand va dadea fiscalul). Daca ati achizitionat, masina trebuia sa o fi luat dvs cand ati platit-o.
acum nu aveti decat sa va indreptati impotriva vanzatorului si pe parte civila pt a va recupera banii si faceti-i si o plangere penala ca sa fiti convinsa ca stia de executare cand v-a vandut-o