avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Am achizitionat un autoturism de la o terta ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Am achizitionat un autoturism de la o terta persoana, ...

Buna ziua! Am achizitionat un autoturism de la o terta persoana, fiindu-mi predate toate actele masinii (carte de identitate a autovehiculului, certificat de inmatriculare, asigurare valabila). Am luat legatura cu proprietarul in vederea perfectarii actelor si acesta mi-a comunicat ca nu mai este proprietar, deoarece in urma unui dosar de executare silita masina a fost pusa sub sechestru si ridicata de la domiciliu de un executor judecatoresc. In baza Procesului verbal incheiat de executor, politia rutiera trebuia sa ridice certificatul de inmatriculare si cartea de identitate a autovehiculului, lucru care nu s-a intamplat. Eu ce ar trebui sa fac, in ce pozitie ma aflu in acesst caz? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:19, 13 Decembrie 2021
va aflati in gaura ( trebuia sa fi dat banii cand va dadea fiscalul). Daca ati achizitionat, masina trebuia sa o fi luat dvs cand ati platit-o.
acum nu aveti decat sa va indreptati impotriva vanzatorului si pe parte civila pt a va recupera banii si faceti-i si o plangere penala ca sa fiti convinsa ca stia de executare cand v-a vandut-o
Ultima modificare: Luni, 13 Decembrie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silită mașină. cum pot fi obligat să predau actele și cheile dacă eu refuz atunci când mi se solicită? antonanton antonanton Buna ziua, am gasit dupa cateva saptamani (am fost plecat cu munca in afara tarii) in posta o adresa de la un executor judecatoresc ca am sechestru pe masina ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe masina Elen17917 Elen17917 Bună seara. Am o problema. În anul 2019 am achiziționat o masina.. am primit toate actele certificatul mașini cartea inclusiv certificatul fiscal, masina ... (vezi toată discuția)