Buna ziua,
Anul trecut am facut un credit pe 3 ani la o banca. Am scadentarul ratelor trimis de catre ei (la solicitarea mea).
In fiecare luna am trimis rata inscrisa in pdf. Dupa cateva luni, mesaj de la banca: "La xx/xx suma datorata este xx RON. Restantele se vor raporta la Biroul de Credit".
Am mai fost sunat de un domn de la aceeasi banca care mi-a spus ca trebuie sa trimit "cativa lei in plus" la fiecare rata pentru ca ei percep comision la incasarea banilor. Acest comision nu apare nicaieri inscris in contractul dintre mine si banca.
In acel moment am facut plata pentru a nu fi raportat. Acum am primit iarasi un astfel de mesaj.
Consider ca acest comision este abuziv dar vroiam sa ma consult si cu dvs. Nu am fost instiintat despre acest comision iar ei au decis ca ma pot raporta Biroului de Credit pentru ca tin ascuns un comision (care se pare ca se gaseste la termenii generali ai bancii, dar nu si in contractul nostru).
Multumesc,
Cezar
Editat - Din Regulamentul de postare in forum: 2.13. Identificarea unor persoane, fie fizice sau juridice, in mesajele postate sau in titlul topicului, nu este de dorit. Nu uita ca pe forum se discuta probleme juridice, iar nu implicarea lui X sau lui Z in ele.
www.avocatnet.ro/content/tag...