avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Activitate anidurac

Activitate anidurac

Răspuns la discuția Încălcare GDPR?
Să înţeleg că se poate fotografia numele şi adresa locatarilor şi folosi datele după bunul plac doar pe considerentul că e şcoală şi are dreptul să prelucreze date personale?
Săptămâna trecută directorul școlii în care lucrez m-a convocat ad-hoc în comisia de disciplină (cu o oră înainte să aibă loc) și chiar m-am prezentat. A venit și dumnealui la ședința respectivă (deși nu era membru al comisiei) și a pus pe masă niște poze cu numărul și ușa blocului unde am domiciliul și cu interfonul pe care apar numele tuturor locatarilor precum și nr. apartamentului lor susținând că am fost căutată la domiciliu pentru a-mi înmâna convocarea, dar că nu am fost găsită. A menționat verbal și numele și nr. apartamentului partenerului meu care este proprietar. Aș vrea să știu dacă se poate face plângere la A.N.S.P.D.C.P. pentru încălcarea condițiilor de legalitate a prelucrării datelor personale. Menționez că numele meu nu apare pe interfon, ci al partenerului meu de viată. Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Răspuns la discuția Intreruperea furnizarii apei
Probabil ca sunt si avarii in retea. Nu am fost niciodata informati oficial in aceasta privinta. Pot sa va dau, insa, informatiile pe care le-am preluat de la diverse persoane. In oras se lucreaza la infrastructura si firma care desfasoara aceasta activitate solicita IGO sa intrerupa furnizarea apei in timpul lucrarilor dumnealor. Problema este ca se intampla asta de mai bine de un an, am stat fara apa si cate 2 zile, am cumparat apa imbuteliata pentru a ne spala si pentru toaleta. Uneori rabdarea si puterea de intelegere ajunge la capat. Apoi, mi s-ar parea de bun simt - pentru ca tot avem aviziere prin oras - sa puna IGO un anunt prin care sa informeze populatia in privinta reparatiilor si a orelor aproximative in care nu vom beneficia de apa curenta. Am putea si noi sa ne organizam cumva... aici totul e un haos... Devine coplesitor uneori. E rau sa-ti doresti sa traiesti intr-o tara civilizata? Va multumesc tuturor pentru raspuns.
Răspuns la discuția Intreruperea furnizarii apei
Va multumesc pentru raspuns. Banuiam ca acesta ar putea fi... Trist... :(
Exista obligatia legala din partea operatorului de a anunta utilizatorii ca va intrerupe furnizarea apei? In orasului in care locuiesc, furnizarea apei este la latitudinea operatorului: apa este oprita zilnic, la ore diferite, fara ca utilizatorii sa fie vreodata anuntati. Mai mult, directorul de la IGO sustine ca nu se poate face un program de intrerupere a apei. Dupa parerea mea, este lipsa de consideratie pentru clienti, si as dori sa stiu daca exista o lege care sa ne sustina. Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Am intrat azi in 2 birouri notariale din Craiova pentru o simpla declaratie ca sunt de acord ca fiica mea in varsta de 17 ani sa iese din tara insotita de tatal ei. Mentionez ca suntem divortati de 14 ani si ca fiica mi-a fost incredintata prin decizie judecatoreasca. In ambele birouri notariale mi s-a cerut certificatul de nastere cu motivatia ca dumnealor trebuie sa stie al cui e copilul. Eu sunt un pic cam blonda si poate nu pricep... dar ce conteaza al cui e copilul atata timp cat eu ma prezint cu o decizie judecatoreasca din care reiese ca se afla in ingrijirea mea??? Dupa mintea mea, ar putea fi si al altora, dar daca in hotararea respectiva scrie clar ca-mi este incredintata exclusiv, consider ca numai eu pot decide cu cine iese din tara. Si-atunci, la ce serveste certificatul de nastere??? M-am intors acasa confuza fara declaratia respectiva.