avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Încălcare GDPR?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Încălcare GDPR?

Săptămâna trecută directorul școlii în care lucrez m-a convocat ad-hoc în comisia de disciplină (cu o oră înainte să aibă loc) și chiar m-am prezentat. A venit și dumnealui la ședința respectivă (deși nu era membru al comisiei) și a pus pe masă niște poze cu numărul și ușa blocului unde am domiciliul și cu interfonul pe care apar numele tuturor locatarilor precum și nr. apartamentului lor susținând că am fost căutată la domiciliu pentru a-mi înmâna convocarea, dar că nu am fost găsită. A menționat verbal și numele și nr. apartamentului partenerului meu care este proprietar. Aș vrea să știu dacă se poate face plângere la A.N.S.P.D.C.P. pentru încălcarea condițiilor de legalitate a prelucrării datelor personale. Menționez că numele meu nu apare pe interfon, ci al partenerului meu de viată. Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 12:33, 9 Iulie 2021
nu are legatura cu sectiunea asa de forum

dar scolile sunt by default autorizate sa prelucreze date personale......iar proprietarul si-a facut singur numele public....afisandu-l pe interfon

nu inteleg ancheta asta cu fotografiatul drumului pana la domiciliu....inca se pot trimite recomandate cu semnatura de primire
Să înţeleg că se poate fotografia numele şi adresa locatarilor şi folosi datele după bunul plac doar pe considerentul că e şcoală şi are dreptul să prelucreze date personale?
Nu scoala a afișat numele la Interfon!Ati încurcat borcanele,poate aveți ceva cu asociația de proprietari de Împărțit!Cu scoala aveti alte probleme pe care evitați sa le lămuriți prin aceste subterfugii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce e de facut in cazul in care nu mai avem presedinte de bloc de 2 ani? alicep alicep Am aflat ca nu mai avem presedinte de aprox. 2 ani,probabil ca nici comitet,iar administratorul blocului este cel care decide tot in blocul nostru.Tot el are ... (vezi toată discuția)
Divulgarea pe facebook a valorii sumei restante la întreținere a unui proprietar de către președintele asociației de proprietari MagdalenaMariaGrosu MagdalenaMariaGrosu Președintele Asociației de Proprietari a furnizat în cadrul unor comentari pe Facebook de pe pagina personală a unui proprietar-debitor valoarea sumei ... (vezi toată discuția)
Interzicerea accesului fotografilor in scolile gimnaziale Simonactin Simonactin Buna ziua, Doresc sa depun o cerere la direcțiunea școlii unde învață copilul meu, pentru a interzice accesul fotografilor în școală și ... (vezi toată discuția)