Săptămâna trecută directorul școlii în care lucrez m-a convocat ad-hoc în comisia de disciplină (cu o oră înainte să aibă loc) și chiar m-am prezentat. A venit și dumnealui la ședința respectivă (deși nu era membru al comisiei) și a pus pe masă niște poze cu numărul și ușa blocului unde am domiciliul și cu interfonul pe care apar numele tuturor locatarilor precum și nr. apartamentului lor susținând că am fost căutată la domiciliu pentru a-mi înmâna convocarea, dar că nu am fost găsită. A menționat verbal și numele și nr. apartamentului partenerului meu care este proprietar. Aș vrea să știu dacă se poate face plângere la A.N.S.P.D.C.P. pentru încălcarea condițiilor de legalitate a prelucrării datelor personale. Menționez că numele meu nu apare pe interfon, ci al partenerului meu de viată. Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Să înţeleg că se poate fotografia numele şi adresa locatarilor şi folosi datele după bunul plac doar pe considerentul că e şcoală şi are dreptul să prelucreze date personale?
Nu scoala a afișat numele la Interfon!Ati încurcat borcanele,poate aveți ceva cu asociația de proprietari de Împărțit!Cu scoala aveti alte probleme pe care evitați sa le lămuriți prin aceste subterfugii.