avDianaFeraru a scris:
Daca ati depus plangerea la politie, aceasta va fi inaintata la parchet pentru a primi un numar de inregistrare si apoi trimisa catre sectia competenta. De aceea, in general, plangerile se depun la parchet pentru a castiga un pic de timp. Dupa depunerea plangerii trebuie sa primiti acasa o informare cu privire la numarul sub care a fost inregistrata plangerea dvs. si sectia careia a fost inaintata pentru cercetari.
eu nu am nici un astfel de numar si tinand cont de gravitatea situatiei a fost violare de domiciliu ,cu tot tacamul cu furtul usilor cu venirea laboratorului de criminalistica poze analize amprente,etc deci este un dosar intreg ,am fost chemata ca a fost identificat faptasul-am depus plangere penala-si apoi iar am fost inchisa pe dinafara de apartamentul in care am avut locuinta) fiind montate la loc usile-toate bunurile mele sunt in apartament <sau nu> pt ca la rugamintea mea sa imi fie dat accesul mi s-a raspuns ca nu mai exista lucrurile si ca au fost puse in 20 de saci si evacuat apartamentul-oare cum a incaput mobila masina de spalat- aspiratorul cartile etc in acesti saci--si ca pur si simplu nu mi le da-si sa nu indraznesc sa mai merg acolo ca nu mai e nimic!!!-eu pe de alta parte inca sunt in perioada acoperita de contractul de inchiriere pe care l-am primit pana pe 10 /oct/2013-ultima plangere am facut-o la sectie pe 25/07/
nu ar trebui sa fi primit un raspuns?