avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Contract reziliat de avocatul meu
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Contract reziliat de avocatul meu

Am semnat un contract cu un birou de avocatura,stabilind totul si semnat de ambele parti.
Am primit deodata un mail in care imi spune ca el a reziliat contractul.Fara sa-mi specifice vreun motiv,ceva
:sorry:
Cel mai recent răspuns: marialexandru , utilizator 16:05, 9 Iulie 2014
Daca nu ati achitat onorariul la termenul stabilit este posibil ca acesta sa fie motivul rezilierii.Daca ati achitat onorariul,puteti solicita av respectiv sa va precizeze motivul rezilierii contractului cu dvs.
multumesc de raspuns!
nu este vb de asa ceva pt ca inca nu a venit termenul stabilit pt plata.
cerandu-i sa-mi spuna motivele mi-a spus ca nu are timp de explicatii,...si ca in contract scrie ca poate fi reziliat de oricare dintre parti,fapt care nu e valabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Practici neclare ale unui cabinet de avocatura Eunedumeritul Eunedumeritul Pentru a nu va rapi timpul o sa trec direct la subiect si va rog, sa ma luminati si indrumati. In urma cu cateve luni, in familia noastra a avut loc un ... (vezi toată discuția)
Durata unui contract de asistenta juridica gyandy gyandy Buna ziua.In forma/continutul tipizat al contractului de asistenta avocatiala nu este prevazuta/trecuta durata contractului.Deci el este valabil de la data ... (vezi toată discuția)
Abuzuri operator de telefonie mobila cercetasul cercetasul Ma numesc Mihai si sunt din Ploiesti. In urma cu doua saptamani am vrut sa reziliez contractul de telefonie mobila cu cei de la Orange, dar in urma unei ... (vezi toată discuția)