avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urmare la plangerea penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urmare la plangerea penala

buna ziua!
va rog spuneti-mi si mie dupa ce am depus plangere penala la sectia de politie si a trecut mai mult de o luna de atunci -agentul de la sec de politie mi-a raspuns ca ""a vorbit "" cu procuroarea etc..
Nu trebuie sa-mi se raspunda in vreun fel--OFICIAL_??
va rog spuneti-mi ce mai astept?
multumesc anticipat>

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/con...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
Cel mai recent răspuns: marialexandru , utilizator 15:19, 14 Septembrie 2013
Daca ati depus plangerea la politie, aceasta va fi inaintata la parchet pentru a primi un numar de inregistrare si apoi trimisa catre sectia competenta. De aceea, in general, plangerile se depun la parchet pentru a castiga un pic de timp. Dupa depunerea plangerii trebuie sa primiti acasa o informare cu privire la numarul sub care a fost inregistrata plangerea dvs. si sectia careia a fost inaintata pentru cercetari.
avDianaFeraru a scris:

Daca ati depus plangerea la politie, aceasta va fi inaintata la parchet pentru a primi un numar de inregistrare si apoi trimisa catre sectia competenta. De aceea, in general, plangerile se depun la parchet pentru a castiga un pic de timp. Dupa depunerea plangerii trebuie sa primiti acasa o informare cu privire la numarul sub care a fost inregistrata plangerea dvs. si sectia careia a fost inaintata pentru cercetari.

eu nu am nici un astfel de numar si tinand cont de gravitatea situatiei a fost violare de domiciliu ,cu tot tacamul cu furtul usilor cu venirea laboratorului de criminalistica poze analize amprente,etc deci este un dosar intreg ,am fost chemata ca a fost identificat faptasul-am depus plangere penala-si apoi iar am fost inchisa pe dinafara de apartamentul in care am avut locuinta) fiind montate la loc usile-toate bunurile mele sunt in apartament <sau nu> pt ca la rugamintea mea sa imi fie dat accesul mi s-a raspuns ca nu mai exista lucrurile si ca au fost puse in 20 de saci si evacuat apartamentul-oare cum a incaput mobila masina de spalat- aspiratorul cartile etc in acesti saci--si ca pur si simplu nu mi le da-si sa nu indraznesc sa mai merg acolo ca nu mai e nimic!!!-eu pe de alta parte inca sunt in perioada acoperita de contractul de inchiriere pe care l-am primit pana pe 10 /oct/2013-ultima plangere am facut-o la sectie pe 25/07/
nu ar trebui sa fi primit un raspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar plangere rovinieta imasammy2011 imasammy2011 Buna ziua, As vrea sa va intreb daca este posib ca pentru un proces verbal de contraventie de pot face doua ( sau mai multe ) dosare civile. Eu am primit ... (vezi toată discuția)
Telefon furat alekku alekku Acum 2 zile mi s-a furat din geanta un telefon Samsung S3 in troleibus, hotul profitand de aglomeratie. Am depus plangere la politie in ciuda faptului ca cei ... (vezi toată discuția)
Nu mai primesc nici un raspuns de la politie dupa o plangere.. raidenco raidenco Am luat teapa acum o luna pe okazii.ro la un telefon in valoare de 450 de RON.In schimbul acelui telefon am primit in colet altul,nefunctional si in stare ... (vezi toată discuția)