avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urmare la plangerea penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urmare la plangerea penala

buna ziua!
va rog spuneti-mi si mie dupa ce am depus plangere penala la sectia de politie si a trecut mai mult de o luna de atunci -agentul de la sec de politie mi-a raspuns ca ""a vorbit "" cu procuroarea etc..
Nu trebuie sa-mi se raspunda in vreun fel--OFICIAL_??
va rog spuneti-mi ce mai astept?
multumesc anticipat>

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/con...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
Cel mai recent răspuns: marialexandru , utilizator 15:19, 14 Septembrie 2013
Daca ati depus plangerea la politie, aceasta va fi inaintata la parchet pentru a primi un numar de inregistrare si apoi trimisa catre sectia competenta. De aceea, in general, plangerile se depun la parchet pentru a castiga un pic de timp. Dupa depunerea plangerii trebuie sa primiti acasa o informare cu privire la numarul sub care a fost inregistrata plangerea dvs. si sectia careia a fost inaintata pentru cercetari.
avDianaFeraru a scris:

Daca ati depus plangerea la politie, aceasta va fi inaintata la parchet pentru a primi un numar de inregistrare si apoi trimisa catre sectia competenta. De aceea, in general, plangerile se depun la parchet pentru a castiga un pic de timp. Dupa depunerea plangerii trebuie sa primiti acasa o informare cu privire la numarul sub care a fost inregistrata plangerea dvs. si sectia careia a fost inaintata pentru cercetari.

eu nu am nici un astfel de numar si tinand cont de gravitatea situatiei a fost violare de domiciliu ,cu tot tacamul cu furtul usilor cu venirea laboratorului de criminalistica poze analize amprente,etc deci este un dosar intreg ,am fost chemata ca a fost identificat faptasul-am depus plangere penala-si apoi iar am fost inchisa pe dinafara de apartamentul in care am avut locuinta) fiind montate la loc usile-toate bunurile mele sunt in apartament <sau nu> pt ca la rugamintea mea sa imi fie dat accesul mi s-a raspuns ca nu mai exista lucrurile si ca au fost puse in 20 de saci si evacuat apartamentul-oare cum a incaput mobila masina de spalat- aspiratorul cartile etc in acesti saci--si ca pur si simplu nu mi le da-si sa nu indraznesc sa mai merg acolo ca nu mai e nimic!!!-eu pe de alta parte inca sunt in perioada acoperita de contractul de inchiriere pe care l-am primit pana pe 10 /oct/2013-ultima plangere am facut-o la sectie pe 25/07/
nu ar trebui sa fi primit un raspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar plangere rovinieta imasammy2011 imasammy2011 Buna ziua, As vrea sa va intreb daca este posib ca pentru un proces verbal de contraventie de pot face doua ( sau mai multe ) dosare civile. Eu am primit ... (vezi toată discuția)
Plangere penala nerezolvata Ella111 Ella111 In urma cu 3 am depus o plangere la sectia de politie langa care locuiesc deoarece un individ mi-a vandalizat masina in repetate randuri (cauciucuri sparte, ... (vezi toată discuția)
Telefon furat alekku alekku Acum 2 zile mi s-a furat din geanta un telefon Samsung S3 in troleibus, hotul profitand de aglomeratie. Am depus plangere la politie in ciuda faptului ca cei ... (vezi toată discuția)