avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Telefon Furat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Telefon Furat

Acum 2 zile mi s-a furat din geanta un telefon Samsung S3 in troleibus, hotul profitand de aglomeratie. Am depus plangere la politie in ciuda faptului ca cei de politie... culmea... incercau din rasputeri sa ma convinga sa nu o fac, motivand ca poate il gasesc, ca oricum sunt sanse mici de recuperare, ca am timp 10 ani sa depun plangerea, etc. Probabil pentru a nu avea un dosar nerezolvat in plus.
Legat de detectarea dupa codul IMEI am fost informat ca legea s-a schimbat si ca doar procurorul poate cere in instanta detectarea/localizarea telefonului dupa codul IMEI. Si ca in 90% din cazuri nu o va face, decat daca am pile sau relatii. Deci tehnologic exista solutii pentru depistarea hotilor dar justitia nu doreste asta.
Ce mai pot face? Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Va multumesc!

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
Ultima modificare: Duminică, 22 Septembrie 2013
alekku, utilizator
Daca aveti instalat un program de securitate, exista programe cu care poate fi detectat gen Cerberus ce costa numai 2,99 Euro, caci politistii nu vor, avand f. multe astfel de cazuri. Cititi si acest articol: [ link extern ] /
Daca ati depus plangere penala trebuie sa asteptati, nu mai aveti altceva de facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca vatamare corporala 2 vio001 vio001 Buna dimineata La o luna dupa accident, una din victime(doamna) a depus plangere la politie si certificat medico-legal cu 11-12 zile de ingrijiri medicale ... (vezi toată discuția)
Obtinerea aprobari urmaririi unui telefon mobil furat,de la procuror.... gianinategzes gianinategzes Mi-a fost furata geanta din caruciorul fetitei mele in timp ce eram in parc la ora 13.00.Portofelul si cheile mi-au fost gasite si aduse la locul de munca ... (vezi toată discuția)
Confiscare telefon sh cumparat si reparat Marian007 Marian007 Buna seara! Am si eu o mica problema. Acum ceva timp, am cumparat un telefon de la cineva, telefon care avea display`ul spart, l-am reparat (inlocuit display, ... (vezi toată discuția)