avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Obtinerea aprobari urmaririi unui telefon mobil ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Obtinerea aprobari urmaririi unui telefon mobil furat,de la procuror....

Mi-a fost furata geanta din caruciorul fetitei mele in timp ce eram in parc la ora 13.00.Portofelul si cheile mi-au fost gasite si aduse la locul de munca ,dar telefonul cel mai valoros ...nu.Am facut plangere la politie si urmatoarea zi am dus nr telefonului pentru a fi urmarit prin GPS.De la inceput mi s-a spus ca nu mi se va aproba ,deoarece pierderea telefonului meu samsung galaxy s duos in valoare de 650de lei e neinsemnata pt statul nostru...Intrebarea mea este....Exista o astfel de lege in care se stipuleaza ca doar de la o anumita valoare se poate cere depistarea obiectului furat prin GPS?..PS ...Eu sunt sigura ca nici macar nu a cerut aprobarea...Exista ceva modalitate de a-mi recupera telefonul...Multumesc anticipat...
Cel mai recent răspuns: gianinategzes , utilizator 14:24, 24 Iunie 2015
Politistul a presupus ca judecatorul, la recomandarea procurorului, poate sa nu aprobe cererea prin care se pot solicita date de la operatorul mobil.
Daca ati facut setarile necesare, incercati pe Site-ul marcii sa localizati telefonul cu "Find My Mobile"
In general se urmareste a fi prins hotul.
Poate conta insa si valoarea telefonului dar de fel nu conteaza valoarea ci doar daca poate fi localizat.

E posibil sa fi fost cautat dar fara a fi gasit.
Exista si astfel de cazuri.
Peste trei saptamani apare la vanzare si ii spun politistului unde sa mearga si cu tot felul de scuze ....nu face nimic...precis ca l-a vandut deja respectivul ...ca e smecher...etc...
Ultima modificare: Miercuri, 24 Iunie 2015
gianinategzes, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefon mobil furat Gittacica Gittacica Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: cineva a spart usa casei unde locuiesc si mi s-a furat Iphone-ul, Ipad-ul si 2 laptopuri. Am depus plangere la ... (vezi toată discuția)
Pierdut / furat borseta astazi cu acte ci + permis auto + telefon smartphone icoman icoman Buna ziua. Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie dar nu am gasit o alta categorie relevanta pentru problema mea ! Din neatentie probabil am ... (vezi toată discuția)
Telefon furat alekku alekku Acum 2 zile mi s-a furat din geanta un telefon Samsung S3 in troleibus, hotul profitand de aglomeratie. Am depus plangere la politie in ciuda faptului ca cei ... (vezi toată discuția)