avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Telefon mobil furat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Telefon mobil furat

Buna ziua!
Problema mea este urmatoarea: cineva a spart usa casei unde locuiesc si mi s-a furat Iphone-ul, Ipad-ul si 2 laptopuri. Am depus plangere la politie. In ziua urmatoare am gasit pe internet un anunt, ca cineva vinde un Iphone4, blocat Icloud-ul, numai pentru schimb de piese, fara accesorii. M-am dus repede, sa vad daca e telefonul meu furat sau nu, dar deja a fost prea tarziu, telefonul a fost vandut. Dupa ce am gasit anuntul respectiv, am vorbit si cu politia, care mi-a spus sa ma duc sa vad daca e telefonul meu sau nu. As vrea va intreb, cum as puta sa primesc un mandat de supraveghere tehnica? Intrucat politia mi-a zis ca nu pot sa cer asa ceva, fiind e neconstitutionala. Intradevar lg 82 din 2012 cu privire la retinerea datelor... a devenit neconstitutionala prin decizia Curtii Constitutionale din 8 iulie 2014. Dar nu imi vine sa cred ca nu exista o alta cale pentru localizarea telefonului, sau/si a Ipad-ului. Am incercat si aplicatia Find My Iphone, dar asa arata ca amandoua sunt pe offline. Daca, aveti o idee buna, ati intalnit cu asa ceva pana acuma, va rog sa ma ajutati. Orice este binevenit, un articol, o lege, orice. Multumesc mult!
Ultima modificare: Joi, 20 Noiembrie 2014
Gittacica, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 20:21, 20 Noiembrie 2014
buna seara ,
dupa lege , nu o sa faceti mare lucru .
v-as recomanda un IT-ist bun , care sa stie unde sa isi vare nasul...aplicatia Find My Iphone/Phone , este utila atunci cand nu exista Icloud blocat , cum dumneavoastra spuneti ca ati avut parola pe mobil si pe tab , nu vad cum s-ar putea pune in functiune articolele furate.
deci , slabe sanse si in acest caz.
daca cumva , cineva va sparge parola , cu siguranta ar reseta tot , si s-ar pierde si informatiile care le aveti pe telefon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s-a furat telefonul !! LudAndrei LudAndrei Buna ziua , mi sa furat din tranvai telefonul mobil (s4) desi am fost la politie, nu sa putut face nimic. nu mi sa luat declaratie , si mi sa spus ca nu au ce ... (vezi toată discuția)
Obtinerea aprobari urmaririi unui telefon mobil furat,de la procuror.... gianinategzes gianinategzes Mi-a fost furata geanta din caruciorul fetitei mele in timp ce eram in parc la ora 13.00.Portofelul si cheile mi-au fost gasite si aduse la locul de munca ... (vezi toată discuția)
Am fost inselat pe olx. ce este de facut? claudiu911 claudiu911 Buna ziua! In urma cu o lnuna am apelat la serviciile unui individ de pe OLX. Aveam o tableta cu ecranul fisurat si nu am gasit un service local care sa se ... (vezi toată discuția)