avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Confiscare telefon sh cumparat si reparat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Confiscare telefon sh cumparat si reparat

Buna seara!
Am si eu o mica problema. Acum ceva timp, am cumparat un telefon de la cineva, telefon care avea display`ul spart, l-am reparat (inlocuit display, am factura, am si display`ul vechi, spart) si l-am folosit vreme de vreo 8-9 luni. Astazi insa am fost chemat la politie si mi s-a spus ca acel telefon este furat si ca trebuie sa mi-l confiste.
Intrebarea mea este, eu daca am factura care dovedeste ca display`ul este cumparat de catre mine, de catre cine voi fi despagubit ? Am dreptul sa schimb display`ul meu cu cel original, spart,astfel sa aduc telefonul in starea in care l-am cumparat ?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
Cel mai recent răspuns: Marian007 , utilizator 07:28, 7 Noiembrie 2013
Primordiala este problema clarificarii provenientei telefonului
Problema display-ului este minora,o puteti solutiona schimband cu piesa existenta la momentul achizitiei aparatului
Telefonul l-am cumparat de la un "tip" ... il cunosc doar din vedere, insa nu stiu de unde sa il i`au 100%. Deci pana la urma este dreptul meu sa schimb display-ul cu cel original, corect ? In caz ca, politia, nu doreste ca eu sa fac acest lucru, ce ar trebuii sa fac ? Stiu ca pentru a-mi recupera banii care i-am dat pe telefon trebuie sa depun si eu o plangere, insa pe mine ma intereseaza doar display-ul, si atunci nu am cui sa ii fac plangere, adica, odata ce am acte doveditoare ca acel bun este al meu, il pot recupera, nu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefon furat alekku alekku Acum 2 zile mi s-a furat din geanta un telefon Samsung S3 in troleibus, hotul profitand de aglomeratie. Am depus plangere la politie in ciuda faptului ca cei ... (vezi toată discuția)
Confiscare telefon dragossion dragossion Buna ziua! Va deranjez si eu cu o nelamurire. Am cumparat de pe internet un telefon de la un baiat cu accesorii cutie si tot ce trebuia la el inafara de ... (vezi toată discuția)
Cum pot descoperi un certificat de deces? cosarpavel cosarpavel Instanta solicita prezentarea certificatului de deces al unui cetatean despre care eu stiu doar ca si-a inregistrat propritatea(care ma intereseaza, un loc ... (vezi toată discuția)