avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala nerezolvata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala nerezolvata

In urma cu 3 am depus o plangere la sectia de politie langa care locuiesc deoarece un individ mi-a vandalizat masina in repetate randuri (cauciucuri sparte, zgariat, ridicat stergatoare, oglizi date peste cap, etc). La momentul respectiv am depus plangerea insotita de probe foto si video cu faptasul care, de altfel, era vecin de cartier. Am primit in scris raspuns la sesizare cu numar de inregistrare la biroul de investigatii criminale. La doua luni dupa depunerea plangerii, am solicitat informatii, insa mi s-a raspuns ca "dureaza". Dupa alte doua luni am solicitat informatii prin e-mail insa nu am mai primit niciun raspuns. Iata ca au trecut 3 ani in care nu mi-au mai dat niciun semn, nicio informatie, nici macar ca s-a inchis cazul. Ce as putea face in plus? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Marți, 18 Februarie 2025
Ella111, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 16:04, 18 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, aveti posibilitatea sa formulati contestatie privind durata procesului si instanta va stabili un termen pentru solutionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bun sustras si recuperat. Iamyou Iamyou Buna seara! In februarie mi s-a sustras un bun din autobuz. Am depus o plangere la politie cu nr. de inmatriculare al autobuzului, ora, persoana banuita ... (vezi toată discuția)
Distrugere - taiat cauciucuri bogdan.bogdan bogdan.bogdan Un cretin mi-a taiat cauciucurile, am depus plangere (am martori) si am primit un tel de la politie in care un ofiter imi spunea ca individul nu ... (vezi toată discuția)
Distrugere/ zgariat autoturism Waky Waky Buna seara, postez aici in speranta ca voi gasi cea mai buna cale de a mi se face dreptate. Acum doua seri am ridicat stergatorul unui vecin care ... (vezi toată discuția)