Buna ziua,
Vreau sa-mi deschid o firma de prestari servicii care sa aiba ca activitate rezolvarea problemelor clientilor mei in tot ce inseamna deplasari la diverse institutii de stat (ex: judecatorie, fisc). Cum pot face?
multumesc
DAR NICI IN CONCESIUNE NU POATE LUA ACEA LOCATIE....
ACELASI LUCRU AS VREA SI EU SA FAC DAR EU VREAU O SCOALA ;SA O MODERNIZEZ SI O FOLOSESC PENTRU COPII.....
Asa cum stiti sa ai un post la stat este din ce in ce mai rar...Am auzit ca la o institutie daca lipsesti nemotivat 3 zile esti dat afara. Ce metode pot aplica...legal, pentru a ramane angajat dar in acelasi timp vreau sa plec o perioada afara-cateva luni bune...si in cazul in care este totul ok acolo imi dau demisia.
Mi s-a spus sa fac o cerere de grefa pentru arhiva pentru scoaterea de pe numele unei Fundatii statutul,actul constitutiv,nr dosar,aviz functionare...si ce-o mai contine o fundatie care nu a mai avut nicio activitate si presedintele a decedat si nici un fel de document nu se mai gaseste....
Cum se face acea cerere sau dati-mi alta solutie sa pot face rrost de documentele justificative ca apoi sa ma prezint la ANAF sa dovedesc ca acea Fundatie este inactiva.
multumesc:frantic: