Am solicitat, in calitate de vicepresedinte al Asociatiei O PARTE DIN RAI, de la primaria pe raza careia doresc sa-mi desfasor proiectele, o locatie. Aceea locatie nu a mai fost folosita de ani multi si este in paragina. Ma gandeam sa o pun putin la punct si sa o pot folosi, dar domnul primar doreste sa-i platim chirie. Fiind in primul an de activitate bugetul asociatiei este pe zero. Va intreb acum: este normal ca domnul primar sa ne ”bage” bete in roate sau sa ne ajute? Desfasuram proiecte in folosul comunitatii. Va rog sa-mi spuneti ce pasii legali trebuiesc urmati pentru a obtine aceasta locatie sub titlu gratuit, bineinteles daca se poate si in momentul cand bugetul ne va permite o sa-i dam si chirie. Va multumesc!
Din pacate se plateste chirie conform legii. Depuneti cerere pentru atribuirea unui spatiu la primarie pentru ong.
Pentru inceput incercati ca activitatea ong-ului s-o faceti pe la domiciliul membrilor sau ...pe bancile din parc. Si incercati sa depuneti cereri de finantare pentru ca la unele puteti deduce astfel de cheltuieli.
DAR NICI IN CONCESIUNE NU POATE LUA ACEA LOCATIE....
ACELASI LUCRU AS VREA SI EU SA FAC DAR EU VREAU O SCOALA ;SA O MODERNIZEZ SI O FOLOSESC PENTRU COPII.....
incercati sa incheiati un contract de inchiriere in care sa prevedeti o perioada de gratie pentru remedieri si instalare de 6 luni sau un an abia dupa aceasta perioada sa platiti si chiria solicitata de d-nul primar.
Sediu ong
medda
Salut,
Am infiintat un ONG iar acum cautam un punct de lucru, adica un sediu oficial. Am inteles ca exista o lege sau ceva asemanator care spune ca se pot ... (vezi toată discuția)