avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Activitate Gherase_Alexandru

Activitate Gherase_Alexandru

Răspuns la discuția Executare silita
Am cerut explicatii imediat dupa ce am achitat integral suma imprumutata, dar nu mi s-a raspuns. Mentionez ca am cerut detaliile sub forma de notificare cu confirmare de primire la care nu mi s-a raspuns, plus ca aceasta suma nu era specificata nicaieri, nici ca suma integrala, nici ca procent, nici calculata pe fisa de calcul. Fisa de calcul specifica ca in suma pe care am achitato integral erau incluse si dobanzile aferente acestui imprumut si "altele". Din cate cunosc, banca avea obligatia sa ma informeze corect asupra tuturor creantelor fata de ea, nu sa ma trezesc cu o suma de care nu aveam cunostinta.
Răspuns la discuția Executare silita
:) multumesc frumos, dar la baza acelui contract s-a facut un acord de plata pentru a plati mult mai rpd aceasta datorie pe care le-o datoram, de altfel niciodata nu s-a pus problema sa nu fi platit doar ca nu platisem dobanda 1 luna cum trebuia, iar atunci am ajuns la acest acord de plata. Acesta a fost platit integral. Dupa ce am platit, m-am trezit la un an si jumatate cu aceasta problema si sincer nu inteleg de ce! Cum vine asta dobanda la dobanda?!Mentionez ca ei specifica acestea sub forma unor speze bancare sau eventuale cheltuieli. Deci sa inteleg ca voi fi obligat sub orice forma sa le dau platesc aceasta suma pe nedrept?
Am o nelamurire, daca banca solicita unei firme de prelucrari cu date cu caracter personal sa dispuna executarea silita, acestora nu le trebuie o hotarare judecatoreasca pentru a-l putea executa silit pe respectivul debitor? Mentionez ca in momentul acesta banca este platita integral si are anumite pretentii referitoare la speze bancare, eventuale cheltuieli daca este cazul, neavand garantii (ipoteca)
Daca art. 61 din legea 230/2007 sustine urmatoarele: La data intrării în vigoare a prezentei legi se
abrogă: art. 35 alin. 3, art. 35^1,
art. 36, art. 64, art. 69 şi anexa nr. 2 din Legea
locuinţei nr. 114/1996
, republicată
în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 393
din 31 decembrie 1997, cu
modificările şi completările ulterioare, Ordonanţa
Guvernului nr. 85/2001
privind
organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprie
tari, publicată în Monitorul Oficial
al României, Partea I, nr. 554 din 1 septembrie 200
1, aprobată cu modificări prin Legea
nr. 234/2002
, precum şi orice alte dispoziţii contrare, atunci inseamna ca si anumite articole din legea 145/1999 care contrazic articolele din legea 270/2007, acestea se abroga? Doresc sa stiu daca se abroga sau nu. Va multumesc