avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1701 soluții astăzi
Forum Activitate cosmin01ro

Activitate cosmin01ro

Știu, asta este suficient de clar.. Întrebarea era daca după împlinirea vârstei de doi ani se acordă suma de 650 lei până la 3 ani.

Cornel Vasile a scris:

Cuantumul de 1.500 lei se acordă până la împlinirea de către copil a vârstei de 2 ani, respectiv 3 ani în cazul copilului cu dizabilități;

Buna ziua.

Va rog, daca se poate, sa mă lămuriți în legătură cu prevederile O.U.G. nr. 111/2010 privind concediul și indemnizația lunară pentru creșterea copiilor.

Am lucrat încă de când copilul s-a născut și am beneficiat lunar de stimulentul de inserție de 1500lei, pe lângă salariul obișnuit. Nu reușesc să descifrez din textul actual de lege daca , in cazul meu, voi beneficia de cei 650 lei până la împlinirea vârstei de 3 ani a copilului sau nu voi mai primi nimic după împlinirea vârstei de doi ani a copilului.

Structura de resurse umane a companiei mi-a transmis că nu voi mai beneficia de nimic după ce copilul împlinește vârsta de doi ani.

Mulțumesc anticipat pentru ajutor.
Răspuns la discuția Recuperare datorii
Succesiunea am deschis-o la putin timp dupa decesul mamei mele, insa habar nu aveam de aceste datorii. Multumesc pentru raspunsul rapid, mi-ati confirmat ce gandeam si eu. Sper sa nu fiu agasat de ei cu telefoanele, deoarece am inteles ca aceasta firma poate fi foarte insistenta.
Buna ziua!

Desi banuiesc ca aceasta problema a mai fost adusa in discutie in numeroase randuri pe forum, va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi juridice.
Am fost contactat telefonic in cursul zilei de azi de catre un reprezentant al firmei de recuperari []. Cel cu care am vorbit mi-a adus la cunostinta faptul ca mama mea, decedata in urma cu 5 ani, figureaza in evidentele lor cu doua debite. Mi s-a spus ca este vorba despre o factura telefonica, respectiv un credit la[], ambele insumand in total 2800RON.

Eu nu stiam nimic de aceste restante ale mamei mele, pana acum. Din cate am inteles termenul de prescriptie in cazul recuperarii creantelor la facturi este de 3 ani. Deci banuiesc ca in legatura cu acea factura telefonica nu ar trebui sa imi fac probleme. Ce ma sfatuiti in legatura cu acel credit ING (banuiesc ca era un overdraft descoperit pe cardul de salariu) ?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

P.S. - Deja mi s-a oferit un "discount" pentru datorie, individul de la capatul firului fiind atat de "generos" incat mi-a spus ca pot plati doar in jur de 1200RON.