avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de inserție O.U.G. nr. 111/2010
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de inserție O.U.G. nr. 111/2010

Buna ziua.

Va rog, daca se poate, sa mă lămuriți în legătură cu prevederile O.U.G. nr. 111/2010 privind concediul și indemnizația lunară pentru creșterea copiilor.

Am lucrat încă de când copilul s-a născut și am beneficiat lunar de stimulentul de inserție de 1500lei, pe lângă salariul obișnuit. Nu reușesc să descifrez din textul actual de lege daca , in cazul meu, voi beneficia de cei 650 lei până la împlinirea vârstei de 3 ani a copilului sau nu voi mai primi nimic după împlinirea vârstei de doi ani a copilului.

Structura de resurse umane a companiei mi-a transmis că nu voi mai beneficia de nimic după ce copilul împlinește vârsta de doi ani.

Mulțumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: cosmin01ro , utilizator 21:23, 8 Iunie 2023
Cuantumul de 1.500 lei se acordă până la împlinirea de către copil a vârstei de 2 ani, respectiv 3 ani în cazul copilului cu dizabilități;
Știu, asta este suficient de clar.. Întrebarea era daca după împlinirea vârstei de doi ani se acordă suma de 650 lei până la 3 ani.

Cornel Vasile a scris:

Cuantumul de 1.500 lei se acordă până la împlinirea de către copil a vârstei de 2 ani, respectiv 3 ani în cazul copilului cu dizabilități;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de inserție, copii cu handicap Nick90 Nick90 Buna seara, părinții copiilor cu dizabilități (cu certificat de handicap) care s-au întors la muncă înainte de împlinirea vârstei de 6 luni ale ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, care este valoare stimulentul de inserție in momentul ... Crystyana30 Crystyana30 Buna ziua, Care este valoare stimulentul de inserție in momentul de fata? Stiu ca, acest stimulent se raporteaza la ISR care in martie al fiecarui an se ... (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție. 2silvi 2silvi Bună ziua! Vă rog să mă ajutați cu o lămurire legata de stimulentul de inserție. Sunt in concediu de creștere copil și după noile reglementări am ... (vezi toată discuția)