avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Activitate bagobond

Activitate bagobond

Răspuns la discuția Avocati de milioane de euro...
Mi se pare aiurea. Banuiesc ca un avocat onest, doctor, poatesa ia 10 000 euro maxim onorariu pt. un dosar de crima, si acolo daca reprezinta p. vatamata si ala e plin de bani ... iar altii iau sute de mii de euro, pentru ce? :))))

Infractiuni economice?
Nu imi vine sa cred cand aud de onorarii de 1 milion euro , pe langa spaga de 1.5 milioane de euro ...

[ link extern ]
odata la cati ani vine inspectia la mine in oras?
se va rezolva cevad aca ii pun inspectia pe cap?
Am sunat azi la Inspectia aia... mare branza nu cred ca or sa faca.
Au vrut sa se scape cat mai repede mine la telefon "avem ghid , avem ghid pe net"

Deci pot sa depun plangere la CSM sau la parchetul general tigiversare?

Am o problema, cu un prim procuror (care in speta, nici nu prea da pe la serviciu !!! ).

Am formulat in urma cu cateva luni o cerere de urgentare a U.P. incat faptele stau sa se prescrie.Eu sunt p. vatamata in acel dosar.

De luni de zile am tot depus CERERI de urgentare.
Nu am primit raspuns la nici una

Alte tari ? mai sunt?
Elvetia? Canada?
Nimeni nu stie?
nu prea cred... daca eu ii zic la unul du-te si dai la ala o palma, iar ala il ia la bataie de-l omoare este instigare la omor?
Baiatul care l-a instigat nu va raspunde. Motivul? A zis sa te loveasca, dar nu a precizat sa-ti aplice fara zile IML, cu 1-21 de zile IML, 60zile IML , sau peste 90 zile IML.

Nu va putea fi facuta incadrarea juridica a faptei ... asa ca se va da ceea mai usoara incadrare: ceea fara zile IML. Asta daca nu se poate demonstra chestii gen "rupe-i mana mah!"