Va multumesc pt raspuns!!
Acum astept sa ajunga dosarul fiscal la administratia ,pe raza careia s a mutat sediul asociatiei,apoi sa mi elibereze certificatul de inregistrare fiscala,.... apoi sa mi fac stampila si sa demarez transferarea contului..Abia apoi sa preiau bunurile asociatiei....!!.Daca actele originale erau la mine , (dar sunt la vechiul presedinte)...puteam sa transfer contul si din Bucuresti.Nu mai trebuia sa merg personal la sucursala bancii din judetul respectiv sa preiau contul!!
Daca stiam ca dureaza 6 luni sa trasfer sediul asociatiei ..apelam de prima data la un avocat!!
Asa mi au facut si mie!!Am schimbat sediul unei asociatii si surprija !Judecatoria ilfov nu a primit de la udecatoria pe raza caruia a fost inscrisa asociatia inainte ,certificatul emis la infiintare !L am adus eu dupa multe drumuri ..... si l a modificat!Nicidecum sa mi elibereze altul!!Rabdare multa!!
Buna ziua
Am schimbat sediul unui Ong si nu reusesc sa transfer dosarul fiscal.Se misca foarte greu...
Dupa ce a iesit hotararea judecatoreasca setul de acte originale trebuia sa ajunga la noul presedinte?
Toate actele asociatiei cand le preia noul presedinte?Dupa ce se transfera dosarul fiscal?
Cum transfer contul bancar?Si cand il transfer?
Un avocat se poate ocupa de preluarea a tot ce detine asociatia?Sa nu mai mearga presedintele personal?
Actele se pot prelua prin curier?
Multumesc.
Multumesc.