Buna ziua. Sunt angajata la o firma ca contabil cu 1,5 norma. Asi dori sa fac activitati in domeniul decoratiunii. Totusi sa fie legal, am nevoie de un fel de autoriztie. Trebuie sa fac PFA ? sau care este cea mai simpla solutie? Va multumesc
Buna ziua. Sunt angajata cu CIM la o scoala ca profesor. Acum vreau sa intru in lumea disingnului si vrea sa fac decoratiuni pentru diferite evenimente. Doresc , ca totul sa fie legal. Imi ajuta cineva, care este procedura legala?
Buna ziua. Sunt angajata invatamantului cu doua contracte. 1 contract pe perioada nedeterminata cu jumatae de norma ca administrator financiar si 1 contract pe perioada determinata cu jumatate de norma ca profesor care inceteaza in 31.08.2013. Din 15.09.2013 o sa am un nou contract cu jumatate de norma ca profesor langa celalat contract de administrator financiar. Intrebarea mea este ca o sa pierd dreptul la concediul de maternitate daca o sa am o intrerupere de 2 saptamani la jumatae de norma si daca nu o sa pierd cum o sa primesc idemnizatia? Multumesc frumos.