avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Autorizatie de functionare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Autorizatie de functionare

Buna ziua. Sunt angajata la o firma ca contabil cu 1,5 norma. Asi dori sa fac activitati in domeniul decoratiunii. Totusi sa fie legal, am nevoie de un fel de autoriztie. Trebuie sa fac PFA ? sau care este cea mai simpla solutie? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Consilier juridic pensionar poate sa obtina pfa? desepe47 desepe47 Sunt pensionar de limita de varsta, am fost consilier juridic si asi dori sa lucrez ca independent, inclusiv pe baza de contract de prestari de serviciu ... (vezi toată discuția)
Infintare pfa cod principal si secundar ariaint ariaint Inteleg ca se stabileste un cod principal si se pot adauga si coduri secundare , intrebarea este cate astfel de coduri secundare se pot pune 1,5, 10 etc.. este ... (vezi toată discuția)
Ce forma de autorizare am nevoie pentru formatie muzicala? marianu20 marianu20 Buna ziua. Sunt seful unei formatii muzicale si as dori ce ar trebui sa fac pentru a intra in legalitate. As dori o forma de autorizare care sa fie ... (vezi toată discuția)