avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Activitate GabrielaGabriela1

Activitate GabrielaGabriela1

Discuție Pensie de urmas
Buna ziua ,am pensie de urmas si aceasta o pot lua pana la 26 de ani doar daca fac scoala,As dori sa stiu,daca ma angajez mai pot lua aceasta pensie(pana acum ceva timp asa era dar cunosc persoane care lucreaza cu carte de munca dar mai beneficiaza de aceasta pensie-am intrebat la casa de pensii dar intro zi ziceam ca am voie a 2-3 zi imi spuneau ca nu)
Răspuns la discuția Restante - penalizari - apometre
Da am pus ceasuri doar in casa =acolo un mai am apa si presedintele de bloc a spus ca nu il ia in considerare pana nu platim
Multumesc pt raspunsul dat Adam Grecu,acesta este marea greseala pe care am facuto si nu am pus ceasuri,am preferat sa scapam intai de datorii,am reusit sa dam 1 data 10 mil,iar dupa vreo2 luni inca 20 de mil,dar au reaparut in max 3 luni,acum nu cand am pus ceasuri nu vrea sa le ia in considerare,mi'ar fi mult mai usopr sa platesc cu ceasurile puse ,daca asa ma invart in cerc ori platesc putin si vine la intretinere lunar mai mult-asa nu rezolv nimic,ori tre sa fac imprumut sa platesc la intretinere iar apoi nu o sa am bani sa platesc ca tre sa achit imprumutul,ma invart in cerc

Ce mai era de zis,dar am spus sa nu complic prea tare discutia este ca,in bloc mai exista cativa restantieri,s-a facut sedinta cu cei din acest bloc si au hotrat sa ne inchida gazu-avem bucatarie la comun si ne-au scos de la spatele aragazului teava si au vrut sa ne inchida apa calda si rece pana se plateste tot sau macar jumate dar nu au reusit decat sa ne inchida apa rece in casa/wc/dus,acum am fost nevoiti sa aducem aragazul in casa cu butelie sa stam doar cu apa calda si sa caram la baie cu bidoane de apa iar la dus au luat robinetii si ne-au interzis sa-i punem inapoi.Am vrut sa ne facem un dus-sa suplimentam dusurile de la baie si sa il inchidem- sa punem ceasuri si in casa si la baie pt a incerca sa reducem din costurile f. mari care ne vin in fiecare luna(cei care au ceasuri in casa/baie le vine intretinerea 70 de lei la 3 persoane) si am pus ceas in casa,ne-au spus ca nu ni le sigileaza sau ca nu le ia in considerare pana nu platim tot,pana nu fac asta o sa-mi vina lunar altii 700.
Ma scuzati,am gresit era vb de penalizari nu restante.Da exista o asociatie de proprietari in bloc
Buna ziua.Am si eu o problema cu asociatia de proprietari,familia mea are o datorie destul de mare la intretinere in jur de 5000 lei,locuiesc la un bloc de camin:1 camera,nu am avut ceasuri in casa asa ca apa am platit-o la comun ,la 3 persoane intretinerea vine de la 250 lei in sus+vreo 300 lei penalitatile lunar in jur de 700 lei intretinerea.Sa platit 2000 lei acum 5 luni,dar datoria a crescut inapioi in max 3 luni,si nu se poate sa platim totul pentru a ajunge la zi.As dori sa stiu daca mai exista acea lege in care daca platesc totul integral,sa pot plati fara a mai plati restantele?daca stie cineva,sa-mi explice cum sta treaba.Presedintele de bloc nu e f competent si daca il intrebi nu-l intereseaza.Vreau sa stiu exact cum sta treaba ca atunci cand ma duc sa-i explic,sa nu imi zica ca nu se poate si atat.

As aprecia daca mi-ar raspunde cineva
Multumesc anticipat