avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Activitate MadalinTulcea

Activitate MadalinTulcea

CMartin a scris:

Tot in Tulcea.

Am sa adaug si eu cazul meu, care este aproximativ la fel - si din cate vad sunt multi dintre cei care incearca sa-l ajute sau sa-l incurajeze uita un aspect - incidentul ia schimbat viata, iar viitorul persoanei este imprevizibil. Cei care au postat pot sa-l asigure ca nu vor exista urmari pe viitor ? Sa trag o concluzie ca in ziua de azi, si spun acest lucru pe baza a tot ceea ce am auzit si vazut personal, cand mergi la medic indiferent de specialitate trebuie sa te gandesti ca nu te mai intorci sau chiar sa-ti faci testamentul.

La inceputul lunii august am mers la medicul dentist sa-mi tratez o carie. Dupa extragerea nervului si in timp ce se curata canalul s-a produs incidentul - din canal a inceput sa curga sange. Medicul opreste sangerarea si imi prescrie o reteta cu antibiotic pana la urmatoarea programare - chiar medicul mi-a spus cand a vazut sangele ca banuieste ca mi-a perforat cu ustensilele de curatare a canalului sinusul. Surpriza o am cand plec de la cabinet - in drumul spre casa m-am oprit intr-un magazin, in momentul in care m-am aplecat sa iau un obiect, din nas a inceput sa-mi curga abundent sange si un lichid galbui. Aceasta scurgere o am pana si in ziua de azi, la fiecare aplecare se intampla la fel. Am avut o discutie cu medicul dentist, din care a reiesit ca nu-si poate explica ce sa intamplat.

In momentul de fata urmeaza sa consult un medic ORL, sa pot efectua demersuri in functie de rezultate, concluziile medicale si de starea mea de sanatate.
In concluzie: cunosc doua cazuri certe in care persoanele au decedat in urma unor astfel de probleme datorita sinusurilor perforate care au dus la infectii purulente care in timp sau raspandit spre creier - dupa trei luni de tratamente care nu au dat rezultate s-a ajuns la sinuzita cronica, in timp infectia oaselor craniene, infectie a orbitei oculare care a dus la probleme de vedere etc etc

A doua concluzie este ca oamenii sunt tratati pe post de cobai sau chiar "televizoare" la care "asa-zisii" medici opereaza, isi dau cu "parerea" despre anumite probleme sau interventii efectuate ca si cum ar schimba piesele intr-un televizor...... azi lipim o piesa, daca il trimitem acasa si nu a murit si se intoarce incercam altceva...si tot asa. Dar in multe cazuri nimic cert, 75% din interventi sunt incercari.

Nimeni nu-i tras la raspundere daca persoana moare sau va ramane cu sechele pe viata....de persoana in cauza e "medic" nu-i un om oarecare.

Acei medici care citesc cele scrise si nu se simt cu musca pe caciula sa nu se agite atata timp cat sunt corecti.

Madalin, multa sanatate si sa nu cedezi.


Multumesc Frumos !!! Nu sta degeaba sfatul meu este sa mergi direct la bmf constanta cat mai urgent ! cautatil pe domnul doctor creanga un doctor in adevaratul sens al cuvantului !! Multa sanatate si sper sa te faci bine cat mai repede !!!

sebys a scris:

Ai nevoie de radiografie cu statusul initial la momentul prezentari la medicul dentist.Radacinile dintilor laterali superiori pot fi intr un raport apropiat sau chiar in sinusurile maxilare.Daca radacinile tale erau deja in sinus sau peretele osos era de 1mm,sa zic ca exemplu,nu prea ai ce sa faci,parerea mea.Din punct de vedere medical astea sunt complicatiile unei extracti,sunt normale si mai des sau mai rar intalnite depinde de situatia anatomica a individului.Medicul a procedat corect a facut un bilet de trimitere,ma gandesc ,asta nu inseamna ca si a recunoscut vina,tu puteai sa fii cu radacinile in sinus iar in urma extractiei sa se deplaseze .Lucrurile asta se intampla,nu e neaparat nevoie sa fie vina medicului. Cred ca ar trebui sa consulti un alt specialist cu radiografia dinainte de extractie si de dupa extractie.Daca ai putea dovedi ca ai avut o situatie anatomica favorabila si ca radacinile nu aveau ce sa caute acolo,ai putea lua bani grei de pe medic,daca nu....nu.


Tin sa precizez ca eu cand m-am referit ca doamna doctor a recunoscut greseala facuta nu ma refeream la biletul de trimitere catre BMF constanta ! Eu am puso pe doamna doctor sa scrie pe o hartie cu mana dansei tot ce a facut in timpul interventiei si ce complicatii au aparut doamna doctor a scriso si a recunoscut cu seninatate tot ce a facut "mai rar un medic sa recunoasca greseala care a facuto " spre surprinderea mea doamna doctor a facut chestia asta a recunoscut a semnat si a pus si parafa! in legatura daunelor materiale si morale s-a rezolvat cand m-am dus cu toate hartiile si radiografiile dinainte si dupa operatie ! adica si mai anume toate dovezile ca a fost culpa medicala doamna doctor cand a vazut toate acestea foarte buna la suflet sa-a oferit sa imi achite toate cheltuielile intr-un final ! Multumesc frumos pentru incurajari si sfaturi dar eu cred ca am procedat bine pentru ca asa gresesc uni doctori si pana la urma ne fac tot pe noi vinovati ! cine trece printr-o suferinta sfatul meu este sa nu ii lasati sa scape bazma curata ! despre starea mea de sanatate ce sa zic ma simt foarte bine tin sa multumesc celor 4 medici care m-au operat in special domnului doctor Creanga care s-a ocupat cu seriozitate de cazul meu si m-a tratat si m-a facut sa ma simt ca un adevarat pacient ! si pentru cei care spun ca operatia mea nu a fost grea si isi da cu presupusul sa stiti ca daca era o operatie usoara nu stateam 3 ore pe masa de operatie, nu ma operau 4 medici si nu imi facea anestezie generala ! parerea mea ! Va Multumesc inca o data pentru sfaturile, incurajarile si ajutorul acordat! Un SITE FOARTE UTIL SI CU OAMENI FOARTE COMPETENTI CARE STIU SA DEA UN RASPUNS SI UN SFAT CU ADEVARAT VALOROS!
Multumesc Frumos de raspuns si de incurajari !
Are ceva daca i-am cerut dansei cheltuielile mele pentru operatie drumuri si consultatii ? va rog frumos sa ma lamuriti! trebuia lucrul asta sa il fac printrun notar ceva ? sau mediator sau nu am gresit cu nimic ?
Nu este scutit de la plata acestor taxe si a impozitului
Răspuns la discuția Taxa de 20 ron se restituie?
Puteti cere asta si inainte !
Răspuns la discuția Taxa de 20 ron se restituie?
Trebuie sa solicitati ca paratul sa fie obligat la plata cheltuielilor de judecata plus alte cheltuieli in cazul in care ati castigat
Eu asa am vrut sa cad la invoiala cu doamna doctor nu s-a putut deoarece doamna doctor vroia sa imi despagubeasca decat un sfert din cheltuielile mele va dati seama ca o greseala s-a produs nu sunt vinovat eu ca sa scapi un rest radicular in sinus eu zic ca este o greseala a dansei nu ? de ce sa suport eu cheltuielile ? daca nu a fost o greseala asa de mare si se intampla des de ce am stat trei ore pe masa de operatie si m-au operat mai multi medici? doamna doctor a facut radiografie inainte de extractie daca a vazut ca nu este in stare de ce s-a bagat ? ca dansa a recunoscut cu gura ei ca acolo trebuia facuta interventie chirurgicala! inseamna ca nu a fost atenta nu ? daca a zis ca a scapat restul radicular in sinus !
Plus nu mai spun ca mi s-a facut si anestezie totala!

Puteti sa imi raspundeti sunt eu de vina ? ca mi-a scapat restul radicular in sinus ?
Un proces de malpraxis expune medicul dentist aplicarii sanctiunilor pe linie profesionala, civila sau/si penala. Medicul trebuie sa se stie in siguranta atunci cand profeseaza, intrega lui capacitate focalizata asupra actului medical si nu alterata de teama greselii. Pentru realizarea acestui deziderat medicul dentist trebuie sa inteleaga foarte bine notiunea de malpraxis si modalitatea prin care trebuie sa se protejeze de eventualele erori.Malpraxis-ul este descris in literatura de specialitate ca fiind o incalcare a obligatiilor profesionale care duce la crearea unor prejudicii pacientului. Este un act de omisiune/neglijenta prin care medicul dentist, abatandu-se de la standardele medicale de practica acceptate de comunitate, provoaca pacientului care se afla in ingrijirea sa disconfort, boala, incapacitati/infirmitati, iar in cazul cel mai grav decesul acestuia.
Am solicitat, am acasa copii dupa toate foile bilet externare tot ce mi-au facut in timpul operatiei tratamentele facute, recomandarile post operatorii!
Răspuns la discuția Taxe
Aveti autorizatie de functionare ? firma pfa sau srl ?