avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa de 20 ron se restituie?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa de 20 ron se restituie?

Acea taxa de 20 Ron care se platestede la 1 iulie 2013 pentru deschiderea unei actiuni in instanta se recupereaza in cazul in care actiunea este castigata?
Cel mai recent răspuns: MadalinTulcea , utilizator 13:20, 7 August 2013
Daca cereti cheltuieli de judecata si castigati, instanta va obliga paratul sa vi le plateasca.
dar trebuie sa solicit expres asta,nu?
Trebuie sa solicitati ca paratul sa fie obligat la plata cheltuielilor de judecata plus alte cheltuieli in cazul in care ati castigat
dar asta solicit inainte sa se pronunte hotararea,sau dupa,in cazul in care am castigat?
Puteti cere asta si inainte !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acțiune în evacuare TAlinax TAlinax Este vorba de 2 persoane care crează probleme. Una dintre ele cu grad 2 handicap psihic care nici macar medic de familie nu are dar sa urmeze vreo schema de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata NICULIN NICULIN Cheltuieli de judecata In urma unui proces deschis , in care reclamantii au modificat cererea de chemare in judecata de 2 ori, instanta “Constata nulitatea ... (vezi toată discuția)
Proces de partaj sabina492005 sabina492005 Buna ziua, Ma numesc Ghisa Elisabeta. Anul acesta in martie am incheiat divortul cu fostul meu sot.In legatura cu partajul m-a tot amanat ca imi da cat i-am ... (vezi toată discuția)