avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Acțiune în evacuare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Acțiune în evacuare

Este vorba de 2 persoane care crează probleme. Una dintre ele cu grad 2 handicap psihic care nici macar medic de familie nu are dar sa urmeze vreo schema de tratament( el fiind violent). Iar cealaltă persoană fiind mama celui cu handicap,profita de pe urma lui și îl instiga la violente,ii baga numai prosti in cap,pe scurt îl manipulează cum vrea dansa.
Sa formulat și să depus o acțiune în evacuare la Judecătorie
La Judecatorie,la primul termen Dna Judecător a dispus ca reclamantul să plătească un avocat curator
Ce se întâmplă dacă acesta nu plătește ?
Daca plătește mai recuperează acești bani?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:27, 2 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nu plătește se suspendă judecata.
Se recuperează banii daca castigati procesul în sensul că instanța va obliga paratul la toate cheltuielile.
Ultima modificare: Vineri, 28 Iunie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Vă mulțumesc.
Mai insist cu o întrebare,instanța poate obliga reclamantul să țină aceste persoane in casa proprietate personala ? Ei neavând nici un fel de acte
Ca și probe sa depus un CD ( audio video ) in care se arată că aceștia sunt violenti atat fizic cât și verbal. Plus că refuza categoric sa ia parte la cheltuieli (Enel,gunoi,impozit)
Vă mulțumesc anticipat pentru bunăvoința.
acest răspuns util
Proprietarul decide ce face.
Instanța va judeca in baza legii si a situației de fapt cu acte cu tot.
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Admite excepţia inadmisibilită?ii determinate de lipsa procedurii prealabile. Respinge ac?iunea formulată de reclamantul T. în contradictoriu cu pârâti A şi N ca inadmisibilă. Cu apel în 5 zile de la pronunţare ce se va depune la Judecătoria Pronunţată prin punerea solu?iei la dispozi?ia păr?i

Lipsa procedurii prealabile se refera că reclamantul nu a notificat înainte de începerea procesului pârâții.

Întrebare ce se mai poate face din momentul asta?
acest răspuns util
Mergeti cu hotararea la avocat.

Se poate deschide un nou proces.

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma licenta the mark the mark Dosare 11623 si 10776 avocat stan Solutie pe site curtii de apel bucurestiAdmite excepţia inadmisibilităţii acţiunii. Respinge ca inadmisibilă acţiunea ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare dragosdragos1991 dragosdragos1991 imi spuneti si mie va rog ce inseamna in termeni mai populari???va multumesc... Tip solutie: Respinge cererea Solutia pe scurt: Respinge pentru lipsa ... (vezi toată discuția)
Fara sa fi rugat sa platesti o paguba, chemat direct in judecate? ... RobertoBos RobertoBos La intrare de subsol era o usa, care bloca accesul acestia. Cand am intrat acolo, usa s-a defectat usa. Nu am fost cerut sa platesc usa respectiva, am fost ... (vezi toată discuția)