avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie la executare

imi spuneti si mie va rog ce inseamna in termeni mai populari???va multumesc...
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge pentru lipsa calităţii procesuale pasive cererea având ca obiect contestaţie la executare formulată de reclamantul Murariu Constantin Drago?, CNP x, cu domiciliul în x, în contradictoriu cu pârâtul Mol SRL, CUI x, cu sediul în x. Respinge ca nefondată cererea având ca obiect contestaţie la executare formulată de reclamantul Murariu Constantin Drago? în contradictoriu cu pârâtul Secapital SARL, cu sediul procesual ales la KRUK România SRL, în x. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Tg. Neamţ. Pronunţată prin punerea la dispoziţie prin intermediul grefei
Ultima modificare: Luni, 17 Februarie 2020
dragosdragos1991, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:02, 20 Februarie 2020
Ați pierdut procesul. Judecătoria v-a respins contestația la executare ca nefondată.
Și ce e de făcut în continuare... Apel???
Ultima modificare: Luni, 17 Februarie 2020
dragosdragos1991, utilizator
Aveți termen de 10 zile de la comunicare pentru a formula APEL.
Apel depuneți doar dacă aveți motive temeinice, ca să nu mai pierdeți procesul și în calea de atac.
Problema mea a început astfel:Am avut un magazin și am angajato pe mama mea la mn... In2013 ia venit sai fac proprie, eu atunci nu iam făcut ma chemat în judecata executoriu a câștigat în 2015 hotărâre judecătorească... Eu am închis firma prin 2016 am concediato pe mama mea... Și mam trezit cu debitul mamei pe mn... Și de atunci ma lupt sa dovedesc ca nu e credit meu... Nustiu ce sa mai fac.... Cum sa mai procedez????
Ultima modificare: Luni, 17 Februarie 2020
dragosdragos1991, utilizator
eu atunci nu iam făcut

pai de ce ?
S-a validat poprirea si s-a hotarat sa plateasca firma in locul ei, asta s-a intamplat Apoi, s-au transferat datoriile firmei si persoana fizica.
Mergeti cu actele la un avocat sa vedeti daca aveti ce face sau nu.

Alte discuții în legătură

Exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a creditorului actual GEO GEO GEO GEO GEO GEO Buna ziua, In noiembrie 2017,firma de recuperari creante Secapital SaRL a solicitat la BEJ o executare silita,s-a incuviintat la Judecatorie executarea pe ... (vezi toată discuția)
Admite apelul. schimbă în tot sentința apelată în sensul ... Ralucaelena14 Ralucaelena14 Admite apelul. Schimbă în tot sentința apelată în sensul că: Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtei SC A****s E****fr SRL şi, ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de o parere. are rost sa fac apel? ignat_adi ignat_adi Am primit urmatoarea solutie: \"Respinge excepţia netimbrării, excepţia tardivităţii introducerii contestaţiei, excepţia lipsei calităţii procesuale ... (vezi toată discuția)