La intrare de subsol era o usa, care bloca accesul acestia. Cand am intrat acolo, usa s-a defectat usa.
Nu am fost cerut sa platesc usa respectiva, am fost chemat direct la judecatorie.
Nainte de prima termen am dat bani respectiv, s-a judecat ca "fara obiect" , cu obligatie de plata cheltuiele reclamantului.
Mai sunt 30 de zile pentru depunere apelul. Ce pot sa mai fac?
Am incercat tot sa intelege ca usa nu trebuie sa fie acolo, dar ce mie nu place de loc este faptul "chemat direct in judecate" si mai am de platit si cheltuiele acestuia.
Este normal cum s-a procesat? Nu este obligatori sa comunica mai intai o somatia, sau ceva de genul, cu dovada de primire ? Adica, sa angajeaza avocati, etc, ca sa fie mai mult de platit, etc ?
Mentionez ca de ultima sedinta, de nainte de pronuntare, nu am intelez nimic, dar nici nu am primit nimic prin posta/infodosar
In prima, eu eram paratul, s-a formulat un reconventional, si pronuntare este:
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta-pârâtă ***, în contradictoriu cu pârâtul-reclamant ***, ca rămasă fără obiect. Respinge cererea reconvenţională formulată de către pârâtul-reclamant ***, în contradictoriu cu reclamanta-pârâta ***, ca tardivă. Obligă pârâtul-reclamant la plata către reclamanta-pârâtă a sumei de 596lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu avocat, în cuantum de 500 lei şi taxă judiciară de timbru, în cuantum de 96lei. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Constanţa. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, potrivit art. 396 alin. 2 Cod procedură civil, astăzi, 26.03.2021.
Eu inteleg de aici ca trebuie sa platesc catre Reclamantul initial, asa este ?
Multumesc, o zi buna
Robert
Cel mai recent răspuns:
RobertoBos , utilizator
07:25, 27 Martie 2021