Am primit amenda pentru trusa medicala expirata , la descriere a fost scris auto marca DACIA cu nr de inm....//..., iar eu am condus un renault fluence.....Pareri daca se poate
In februarie anul trecut , o persoana a intrat pe proprietatea mea si mia distrus usa de la intrare in locuinta cu o ranga pe care a luato dintr-o anexa a locuintei .Am chemat politia si mi-au zis ca stiu cine a intrat pentru ca au fost anuntati ,
Am facut plangere la politie atunci si mi-au zis ca intocmesc dosar pt distrugere si eu sunt partea vatamata , cel care a distrus usa promitand ca ma despagubeste .
Cel care a intrat in locuinta nu a mai vrut sa ma despagubeasca . fiind si prieten cu cel de la cercetari .eu facand inca o plangere pe art 224 pe 286/2009 pe care ei nu au inregistrat-o si ma trezesc cu ordonanta de renuntare la urmarire numai pt distrugere si pe care jud de camera preliminara o accepta , ce pot face mai departe eu?
Legal nu are treaba cu tine pt daunele materiale si morale are cu rca. nu ii da nimic toti cred ca fac bani usor,iti zic din experienta pt ca si eu am patit si avea 35 zile de la iml