avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am sanse sa castig contestatia?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am sanse sa castig contestatia?

Am primit amenda pentru trusa medicala expirata , la descriere a fost scris auto marca DACIA cu nr de inm....//..., iar eu am condus un renault fluence.....Pareri daca se poate
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:42, 16 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca numarul de inmatriculare este cel corect, slabe sanse.
Vehiculul se identifica prin numarul de inmatriculare mentionat in Certificatul de inmatriculare/Cartea de identitate.
Daca ati condus alta masina decat cea scrisa in procesul-verbal aveti sanse.
Depinde insa ce veti dovedi la proces.
Trebuia sa faceti obiectiuni si atunci situatia ar fi fost mult mai simpla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda radar-suspendare permis blue2009 blue2009 Buna ziua, As dori sa contest in instanta un PV. Va descriu fapta, asa cum apare ea in PVeliberat de politist: A condus auto marca... nr... pe DN1 la ... (vezi toată discuția)
Conducerea unui vehicul cu certificat inmatriculare neschimbat si fara itp valabil cristilole cristilole Buna ziua, In data de 13.10.2012, unchiul meu a primit amenda pentru circularea pe drumuri publice cu un vehicul neinmatriculat si cu verificare tehnica ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal - oportunitatea depunerii, lipsa dovezi Player01 Player01 Buna ziua, azi am luat o amenda destul de mare pentru ca am avut trusa si extintorul cu termenul de valabilitate expirat. Desigur, problema este ca m-am cam ... (vezi toată discuția)