avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie amenda radar-suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie amenda radar-suspendare permis

Buna ziua,
As dori sa contest in instanta un PV.
Va descriu fapta, asa cum apare ea in PVeliberat de politist:
A condus auto marca... nr... pe DN1 la Km n+200 cu viteza de 100Km/ora+60 Km/ora peste limita viteza inregistrata cu aparatul radar montat pe Dacia nr...

As dori sa stiu:
Ce se poate intelege din cele de mai sus?
Poate ea (descrierea faptei) fi atacata in instanta ?
Poate fi atacata chiar daca PV s-a semnat “fara obiectiuni”?
Multumesc.
Maria

PS. Este f important pt mine sa stiu daca PV poate fi atacat, chiar daca AM SEMNAT FARA OBIECTIUNI?
Ultima modificare: Duminică, 6 Decembrie 2009
blue2009, utilizator
Cel mai recent răspuns: blue2009 , utilizator 19:50, 4 Decembrie 2009
Bineinteles ca se poate contesta procesul verbal in termen de 15 zile de la comunicare....
Este interesant de stiut daca in procesul verbal este mentionat seria si nr aparatului radar....
nu este trecut in PV seria si nr aparatului.
Se poate merge pe ideea -descriere fapta neelocventa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proces verbal rutier ContSters126583 ContSters126583 Am condus cu 63 km /h unde era limita de 50, in afara localitatii. Le-am cerut sa imi arate certificatul privind omologarea si verificarea metrologica a ... (vezi toată discuția)
Contestatie suspendare permis black_00 black_00 Mi s-a suspendat permisul pentru 90 de zile pentru conducerea in localitatea Cleja(care nu are nici un kilometru), jud. Bacau, cu 103 km/h. Autospeciala cu ... (vezi toată discuția)
Contestare pv radar in miscare gabriel_gavrila gabriel_gavrila buna ziua! zilele trecute am fost surprins de un radar aflat in miscare si sanctionat pentru depasirea vitezei legale + suspendarea permisului. Radarul era ... (vezi toată discuția)