Buna ziua,am fost angajata in perioada de proba de 3 luni la o firma de transport din Bucuresti, in urma unor discutii am renuntat la colaborarea cu ei ,problema este ca nu mi-au dat decizia de incetare pe loc ,ulterior am vrut sa o trimit prin posta dar nu au primit-o.La data salariului i-am contactat prin e-mail dar au refuzat sa imi plateasca salariul pe motiv ca eu nu mi-am depus demisia la ei, ca le-am adus daune de 500 eur si ca mi-au desfacut contractul de munca indisciplinar.Nu am primit scris acasa nimic,Cum pot afla ce s-a intaplat de fapt , daca imi mai pot recupera banii ?macar jumatate cum a fost contractul facut, si daca imi pot face plangere la politie pentru ceva,asa am fost amenintata pe e-mail.Multumesc
buna ziua,
am o situatie mai deosebita am inceput o colaborare ca persoana fizica cu o societate de transport in sensul ca eu le dau turisti iar ei trebuie sa imi achite un comision,ideea este ca am ajuns la momentul platii iar ei spun ca nu pot face plata catre o persoana fizica de aceea trebuie sa imi deschid un pfa
care ar fi solutia sa pot incasa si eu banii si sa se poate justifica in contabilitate cu banii, ce tip de contract ce modalitate ar fi
multumesc anticipat