avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cum pot incasa bani ca persoana fizica de la o firma
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cum pot incasa bani ca persoana fizica de la o firma

buna ziua,
am o situatie mai deosebita am inceput o colaborare ca persoana fizica cu o societate de transport in sensul ca eu le dau turisti iar ei trebuie sa imi achite un comision,ideea este ca am ajuns la momentul platii iar ei spun ca nu pot face plata catre o persoana fizica de aceea trebuie sa imi deschid un pfa
care ar fi solutia sa pot incasa si eu banii si sa se poate justifica in contabilitate cu banii, ce tip de contract ce modalitate ar fi
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 14:08, 8 August 2013
Intocmiti un contract de comision sau de agent. Este posibil in situatie prezentata de dvs. In acest caz nu e nevoie de PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament in regim hotelier Crina14 Crina14 Salutare..Sunt proprietarul unui apartament cu doua camere (camera de dormit si living) si doresc sa-l dau spre inchiriere in regim hotelier. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament in regim hotelier - care tip de contract este valabil? Crina14 Crina14 Salutare..Sunt proprietarul unui apartament cu doua camere (camera de dormit si living) si doresc sa-l dau spre inchiriere in regim hotelier. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Contract colaborare persoana fizica radu_stoian radu_stoian Buna ziua, Suntem un SRL ce presteaza servicii de dezvoltare software. Ne intereseaza cea mai simpla (din punct de vedere contabil) dar si cea mai ... (vezi toată discuția)