buna seara , am lucrat la o societate si datorita nerespectarii contractului de munca mi-am dat demisia conform art.81 alin 8 dar am continuat sa stau inca 20 de zile calendaristice,( avand in vedere ca lucram si sambata si duminica) pana si-au gasit om in locul meu ,pe data de 15 august mi s-a expirat preavizul, la 2(doua)saptamani am primit prin posta actele din care reiese incetarea contratului de munca dar fara sa-mi fi platit la zi salariul si nu mi s-a platit nici zilele de concediu .am fost la unitatea cu pricina dar mi sa refuzat plata salariului spunandu-mi ca eu nu mai am de luat nici un ban de la ei avand in vedere ca am lucrat 20 zile.sfatuiti-ma va rog ce trebuie sa fac pentru a-mi recupera ceia ce mi se cuvine de drept.Va multumesc!
buna seara, va aduc la cunostinta ca pe data de 26 mi-am dat demisia de la locul de munca si patroana spune ca trebuie sa stau pana pe 26 august intrevarea mea este :daca eu lucrez si sambata si duminicafara sa ma plateasca ,trebuie sa stau asa cum spune conducerea?