avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Activitate mandolinu

Activitate mandolinu

Discuție Pensie
Buna ziua,
Imi puteti spune va rog, daca ies la pensie in Decembrie pot beneficia de (Legea 284/2010) privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice Publicat in Monitorul Oficial 877 din 28 decembrie 2010 (M. Of. 877/2010) Care este sistata pana in 2013 se pare!!!!
SECTIUNEA a 3-a
Drepturi specifice activitatii desfasurate in institutiile publice
de aparare, ordine publica si siguranta nationala

Art. 20.
( ajutorul stabilit in raport cu solda functiei de baza, respectiv salariul functiei de baza avuta/avut in luna schimbarii pozitiei de activitate, astfel:
Vechime efectiva:
-intre 25-30 ani - un ajutor egal cu 15 solde ale functiei de baza/salarii ale functiei de baza-
sau nu ?

As dori sa-mi raspunda domnul Tudor Valeriu .
Va multumesc anticipat!

Buna ziua,
Imi puteti spune va rog, daca ies la pensie in Decembrie pot beneficia de (Legea 284/2010) privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice Publicat in Monitorul Oficial 877 din 28 decembrie 2010 (M. Of. 877/2010)
SECTIUNEA a 3-a
Drepturi specifice activitatii desfasurate in institutiile publice
de aparare, ordine publica si siguranta nationala

Art. 20.
( ajutorul stabilit in raport cu solda functiei de baza, respectiv salariul functiei de baza avuta/avut in luna schimbarii pozitiei de activitate, astfel:
Vechime efectiva:
-intre 25-30 ani - un ajutor egal cu 15 solde ale functiei de baza/salarii ale functiei de baza;) sau nu ?
Va multumesc!

Buna ziua. Dupa ce mi s-a calculat vechimea, din 28 de ani si 2 luni, am ramas cu 24 si 11 luni, (1 an si 10 luni ingrijire copii +restul cursuri), calculul pensiei se face la cei 24 si 11 luni care reprezinta vechimea, sau la cei 28 de ani si 2 luni?
-Adica punctajul din ce se extrage?
Discuție Pensie
Buna dimineata,
Daca decizia de pensie soseste la sfarsitul lunii decembrie, pot beneficia de marirea de 4% de la inceputul anului?
Multumesc!
Concediile medicale si cursurile de specialitate facute la zi, se scad din vechime pentru calcularea pensiei?
Buna ziua,
Intrebarea mea este urmatoarea:
-Cum se calculeaza zilele de concediu medical la calculul pensiei?
-Se scad din vechime?
-Se scad din salariul brut?
Explicati-mi va rog ! Mii de multumiri !
Răspuns la discuția Pensie anticipata
Va multumesc!
Răspuns la discuția Pensie anticipata
Multumesc mult pentru raspuns!
Am lucrat (ART. 30 ;(1);c); -Pot sa fiu penalizata pentru varsta?
In decembrie implinesc 49 de ani, sunt de sex feminin. As putea sa ma pensionez anticipat fara sa se aplice o penalizare de 0,75%?
Am lucrat 28 ani in conditii speciale de munca.
Sunt nascuta in 1964.