Buna ziua,
Imi puteti spune va rog, daca ies la pensie in Decembrie pot beneficia de (Legea 284/2010) privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice Publicat in Monitorul Oficial 877 din 28 decembrie 2010 (M. Of. 877/2010) Care este sistata pana in 2013 se pare!!!!
SECTIUNEA a 3-a
Drepturi specifice activitatii desfasurate in institutiile publice
de aparare, ordine publica si siguranta nationala
Art. 20.
( ajutorul stabilit in raport cu solda functiei de baza, respectiv salariul functiei de baza avuta/avut in luna schimbarii pozitiei de activitate, astfel:
Vechime efectiva:
-intre 25-30 ani - un ajutor egal cu 15 solde ale functiei de baza/salarii ale functiei de baza-
sau nu ?
As dori sa-mi raspunda domnul Tudor Valeriu .
Va multumesc anticipat!
Buna ziua,
Imi puteti spune va rog, daca ies la pensie in Decembrie pot beneficia de (Legea 284/2010) privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice Publicat in Monitorul Oficial 877 din 28 decembrie 2010 (M. Of. 877/2010)
SECTIUNEA a 3-a
Drepturi specifice activitatii desfasurate in institutiile publice
de aparare, ordine publica si siguranta nationala
Art. 20.
( ajutorul stabilit in raport cu solda functiei de baza, respectiv salariul functiei de baza avuta/avut in luna schimbarii pozitiei de activitate, astfel:
Vechime efectiva:
-intre 25-30 ani - un ajutor egal cu 15 solde ale functiei de baza/salarii ale functiei de baza;) sau nu ?
Va multumesc!
Buna ziua. Dupa ce mi s-a calculat vechimea, din 28 de ani si 2 luni, am ramas cu 24 si 11 luni, (1 an si 10 luni ingrijire copii +restul cursuri), calculul pensiei se face la cei 24 si 11 luni care reprezinta vechimea, sau la cei 28 de ani si 2 luni?
-Adica punctajul din ce se extrage?
Buna ziua,
Intrebarea mea este urmatoarea:
-Cum se calculeaza zilele de concediu medical la calculul pensiei?
-Se scad din vechime?
-Se scad din salariul brut?
Explicati-mi va rog ! Mii de multumiri !
In decembrie implinesc 49 de ani, sunt de sex feminin. As putea sa ma pensionez anticipat fara sa se aplice o penalizare de 0,75%?
Am lucrat 28 ani in conditii speciale de munca.
Sunt nascuta in 1964.