avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 180 soluții astăzi
Forum Activitate sarim

Activitate sarim

Răspuns la discuția Desfasurare executare silita
multumesc pt raspuns deci pot dormi linistit :D
Răspuns la discuția Desfasurare executare silita
multumesc pt raspuns inseamna ca toata viata ei pot cere executarea mea?
Răspuns la discuția Desfasurare executare silita
de cand a preluat firma de recuperari ceante bancare a trecut 3 ani, lor nu le-am platit nici o rata deci nu s-a prescris?
mai pot ei sa ceara executarea mea silita pe viitor?
intretinerea si reparatiile lor cad in grija ambilor vecini, daca unul e mai avut...poate sa o faca si pe cheltuiala lui:D
Buna cele de la strada probabil, gardul ce desparte 2 proprietati sunt comune, sau asa ar trebui sa fie. nu sunt specialist, dar locuiesc la casa
Răspuns la discuția Desfasurare executare silita
Multumesc pentru raspuns. daca au trecut 3 ani de cand trebuia sa platesc creditul la firma de recuperari, si nu am platit, se prescrie? daca da...... ei mai pot cere executarea mea silita? mai risc pe viitor ceva actiune indreptata inpotriva mea din partea firmei de executari?
am uitat sa precisez ca eu am luat un credit cu buletinu, fara sa trebuiasca sa girez cu ceva. in cazul asta ei trebuie sa ceara executarea mea silita la judecatorie, urmand un proces sau pot direct la un executor?
cum se procedeaza in cazul executarii silite? tot primesc acasa instintari de la o firma de recuperari creante bancare ca cere executarea mea silita. pana acum nu s-a intamplat nimic. pe mine ma anunta cineva cand incepe executarea? de lajudecatorie sau un executor?