avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Activitate CRM25

Activitate CRM25

Buna ziua am si eu nevoie de o părere!
Am fost azi sa depun dosarul de ?omaj si am avut surpriza ca nu e buna adeverin?a si plus ca patroana unde am lucrat mi-a suspendat concediul de cre?tere a copilului din data de 21 iar eu in 22 noiembrie trebuia sa ma întorc la lucru. Acuma mi sa zis la somaj ca trebuie sa platesc aceea zi pentru ca m-am intors in 21 cu o zi mai repede nu in 22 când făcea copilului 2 ani. Ce pot sa fac? Cat trebuie sa platesc? mentionez ca eu am fost in concediu de crestere a copilului timp de de 2 ani si pe 21 noiembrie mi-a fost suspendat acest concediu pentru ca in 22 trebuia sa ma intorc la munca.
Ce pot face in situatia asta? pf....trebuie sa platesc o zi la agentia nationala de prestatii sociale? Eu am avut 600 lei indemnizatia si 200 alocatia. ASTEPT UN RASPUNS
As dori un sfat daca se poate!!
Problema mea este următoarea anul trecut am dat unui prieten o unitate centrala sa mi-o repare dupa 1 luna mi-a zis ca doreste s-o cumpere si sa o las la el. toate bune si frumoase pana in momentul când pe 1 august el a plecat in strainatate in Franta!!! De atunci ma tot chinui sa imi recuperez ori unitatea ori banii pe ea! am cerut sa-mi dea 100 euro pe ea dar nici pana acum nu am primit nimic înapoi!!!
Legal ce pot face împotriva lui? Cum pot sa-mi primesc banii? Pot face o plângere împotriva lui daca el e in străinătate?
Am tot încercat cu vb buna dar se pare ca nu am cu cine!!!
Astept un sfat!!! Va rog frumos!

[Va rog nu mai scrieti exclusiv cu majuscule, se citeste greu si incalcati Regulamentul de postare in forum. Multumesc]
am depus actele ca din luna septembrie sa primesc prin posta!! mai am doar septembrie,octombrie si noiembrie de primit. si luna august implicit
daca se blochează contul de pot face? cum pot scoate banii pe indemnizație?
buna ziua am si eu nevoie de un sfat in 2010 am luat un credit de nevoi personale de la garanti credite de consum fara nici o garantie doar cu buletinul!!! am platit pana anul asta in ianuarie si de atunci nu am mai putut plati!! acum sunt in concediu de crestere a copilului si primesc indemnizatia pentru cresterea copilului in cont la banca, de cateva zile am primi o somatie cu executare silita.
asi vrea sa stiu ce se poate întâmpla in cel mai rau caz?
in 15 iulie trebuie sa-mi intre banii pe cont am sa-i mai pot scoate? am făcut cere la agentia e prestatii sociale sa primesc din septembrie banii prin posta pentru siguranta mea dar luna asta e problema!
precizez ca eu nu am nimic pe numele meu absolut nimic stau cu parintii pe numele lor este casa si tot ce este in ea, doar contul de la banca unde primesc banii pt indemnizatie!!! astept un raspuns urgent am acumulat o datorie de 1400 de lei si nu am putut sa platesc pt ca sotul nu lucreaza si traim doar din indemnizatia mea!!! astept un raspuns!!! sunt foarte stresata din cauza asta!!!