As dori un sfat daca se poate!!
Problema mea este următoarea anul trecut am dat unui prieten o unitate centrala sa mi-o repare dupa 1 luna mi-a zis ca doreste s-o cumpere si sa o las la el. toate bune si frumoase pana in momentul când pe 1 august el a plecat in strainatate in Franta!!! De atunci ma tot chinui sa imi recuperez ori unitatea ori banii pe ea! am cerut sa-mi dea 100 euro pe ea dar nici pana acum nu am primit nimic înapoi!!!
Legal ce pot face împotriva lui? Cum pot sa-mi primesc banii? Pot face o plângere împotriva lui daca el e in străinătate?
Am tot încercat cu vb buna dar se pare ca nu am cu cine!!!
Astept un sfat!!! Va rog frumos!
[Va rog nu mai scrieti exclusiv cu majuscule, se citeste greu si incalcati Regulamentul de postare in forum. Multumesc]
Daca aveti factura sau actul care atesta ca sunteti proprietar pe unitate sau martori in acest sens, puteti sa faceti plangere la politie.
Totusi, apreciati dvoastra daca merita sa compromiteti relatia cu prietenul pentru 100 eur, aprox 80 lire sterline, apox doua tricouri mai bune sau o camasa luata dintr-un magazin londonez sau apox o cina in doi luata la un restaurant banal din Mamaia in sezon.
Abuzuri
Paull24
In urma cu cateva luni o domnisoara ametita si-a lasat telefonul pe o masa de afara si ea a plecat cu alte probleme. Toate bune si frumoase pana cand eu si un ... (vezi toată discuția)