avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... PROBLEME CU DOSARUL DE SOMAJ
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

PROBLEME CU DOSARUL DE SOMAJ

Buna ziua am si eu nevoie de o părere!
Am fost azi sa depun dosarul de ?omaj si am avut surpriza ca nu e buna adeverin?a si plus ca patroana unde am lucrat mi-a suspendat concediul de cre?tere a copilului din data de 21 iar eu in 22 noiembrie trebuia sa ma întorc la lucru. Acuma mi sa zis la somaj ca trebuie sa platesc aceea zi pentru ca m-am intors in 21 cu o zi mai repede nu in 22 când făcea copilului 2 ani. Ce pot sa fac? Cat trebuie sa platesc? mentionez ca eu am fost in concediu de crestere a copilului timp de de 2 ani si pe 21 noiembrie mi-a fost suspendat acest concediu pentru ca in 22 trebuia sa ma intorc la munca.
Ce pot face in situatia asta? pf....trebuie sa platesc o zi la agentia nationala de prestatii sociale? Eu am avut 600 lei indemnizatia si 200 alocatia. ASTEPT UN RASPUNS
Ultima modificare: Miercuri, 27 Noiembrie 2013
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:53, 27 Noiembrie 2013
1. Nu inteleg ce treaba are Agentia de Somaj cu plata indemnizatiei unei zile de CCC.

2. Daca este ceva de platit trebuie sa platiti la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS) cea de unde ati primit indemnizatia.

3. - Dvs. trebuia sa reluati activitatea in ziua urmatoare aceleia in care copilul a implinit 2 ani.
- Daca s-a suprapus o zi din CCC cu o zi de munca nu este treaba Agentiei de Somaj.

4. Intrebati la Agentia de Somaj care este baza legala a refuzului de a va inregistra la somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru cresterea copilului Pop Ana Maria Pop Ana Maria Buna. As dori sa stiu ce contributii se platesc la stat pe perioada concediului de crestere copil ...mie din cate am observat pe fluturas(cadru militar) ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil si incepere servici mihaela1707 mihaela1707 In momentul de fata sunt in CIC pana in noiembrie, copilul face 2 ani in decembrie, diferenta de 1 luna pe care ar trebui sa o ia tata cu siguranta vom renunta ... (vezi toată discuția)
Incetarea indemnizatiei crestere copil si incetarea somajului iacobraluca iacobraluca Buna ziua! Mai am o luna pana implineste copilul meu doi ani, insa am gasit un loc de munca am fost in probe si de pe 1 incep serviciul. Inainte de a ... (vezi toată discuția)