avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Activitate MardaruClaudia

Activitate MardaruClaudia

Buna ziua, am si eu o intrebare referitoare la indemnizatia de crestere a copilului....eu momentan sunt in perioada de 2 ani de crestere a copilului si as dori sa mai fac un copil dar nu stiu daca ma voi incadra sa iau in continoare indemnizatie si pentru celalalt copil. Copilul pe care il am sa nascut in 30 agust 2013.va multumesc
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
va multumesc sper sa nu apara probleme :)
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
problema este ca cei de la primarie spun ca este o mare problema.....ca trebuie sa fac dovada contributiilor prin acea adeverinta pe care o completeaza angajatorul prin care se adevereste faptul ca el a achitat contributiile catre stat. Ce este de facut in acest caz? Ce vina am eu ca si angajat ca firma nu a achitat atata timp cat mie mi-au fost opriti bani pt aceste plati
Buna, am si eu o problema , am fost angajata a unei firme din luna mai 2012 pana in luna mai 2013 dupa care am intrat in somaj avand in vedere ca firma a intrat in faliment..mentionez ca in lunile martie, aprilie si mai nu au fost platite de catre angajator contributiile catre stat, vreau sa stiu daca in aceste conditii pot beneficia de indemnizatie de crestere copil.

PS:urmeaza sa nasc luna aceasta