avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua, am si eu o intrebare referitoare la indemnizatia de crestere a copilului....eu momentan sunt in perioada de 2 ani de crestere a copilului si as dori sa mai fac un copil dar nu stiu daca ma voi incadra sa iau in continoare indemnizatie si pentru celalalt copil. Copilul pe care il am sa nascut in 30 agust 2013.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:38, 31 Octombrie 2014
1. Daca veti naste al doilea copil inainte de a se termina CCC1 veti intra direct in CCC2 si veti avea aceeasi indemnizatie.

2. - Daca veti naste al doilea copil dupa ce se termina CCC1 atunci veti relua activitatea si veti beneficia de concediu de maternitate si apoi de CCC2.
- In acest caz perioada in care ati fost in CCC1 este considerata perioada asimilata aceleia de obtinere de venituri salariale.

3. Reveniti cand stiti sigur care este varianta dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt in concediu crestere copil si vreau sa raman, din nou, insarcinata. ce indemnizatie voi primi avand in vedere ca mi-a expirat contractul de munca? ionescu_paula ionescu_paula Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu rezolvarea unei neclaritati pentru ca nimeni nu a stiut sa ma ajute #-o Sunt in crestere copil din sept. 2011 pt o perioada ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil iulianamaria iulianamaria Buna ziua.Am o intrebare. Daca am un copil care in 17 aprilie 2013 face 2 ani si sunt insarcinata din nou, iar termenul limita este sfarsitul lunii mai 2013, ... (vezi toată discuția)
Informatii privind concediul de crestere a copilului serbanc serbanc Buna ziua!Am un baietel care s-a nascut in decembrie 2011 si sunt in concediu de crestere 2 ani intre timp o sa nasc cel de al 2 lea copil in octombrie 2013 as ... (vezi toată discuția)